Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да се Получи Хубав Ориз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да се Получи Хубав Ориз

Как да се Получи Хубав Ориз

Прегледай всички 12 избрани предложения относно как да се получи хубав ориз в Gotvach.bg.
Как се готви хубав оризКак се готви хубав оризКолкото по-дълго миете ориза, толкова по-хубаво ще се премахне от него нишестето....
Крем, по-хубав от баварскияКрем, по-хубав от баварския
2
Кремът може да се обърне и върху чинийки....
Руло с плодове за хубав следобедРуло с плодове за хубав следобед
Може да добавите плодове по избор вътре и отвън, аз съм избрала банан и ягоди. Да ви е сладко с това руло с плодове за хубав следобед!...
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите. Яхнията се вари до готовност....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Намалявайте степените, докато не получите желаната от вас дебелината. Хубаво разстелете корите и ги оставете да изсъхнат за около 12 часа....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Оставя се да се охлади до умерена температура и се добавят жълтъците - един по един. Разбърква се, докато се получи гладка смес....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 8
55
42
30
21
10
Дай твоята оценка: