Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Заливка за Баклава
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Заливка за Баклава

Как се Прави Заливка за Баклава

Прегледай всички 12 подбрани съвети за как се прави заливка за баклава в Gotvach.bg.
Захарен сироп за баклаваЗахарен сироп за баклаваЗахарният сироп за баклава е много сполучлив....
Баклава с кленов сироп и медБаклава с кленов сироп и мед
Всичко слагам в тенджерка и когато заври и всички съставки се разтворят, заливам баклавичките с врелия сироп....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
рецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят...
Баклава с нетрадиционен сиропБаклава с нетрадиционен сироп
След като изпека баклавата още гореща заливам със студен сироп, покривам с кърпа и така престоява цяла вечер, след което може да се консумира....
Така се прави блат за тортаТака се прави блат за торта
Ето така се прави блат за торта....
Баклава саралия с портокалов сиропБаклава саралия с портокалов сироп
Страхотна баклава саралия!...
Баклава-чийзкейк с кленов сиропБаклава-чийзкейк с кленов сироп
Сервираме ефектната баклава-чийзкейк с кленов сироп! Източник: Maia Ivanova - Кулинарна мрежа...
Баклава с много орехи и богата заливкаБаклава с много орехи и богата заливка
Така полученият сироп се изсипва върху баклавата и се оставя да поеме за няколко часа, а най-добре цяла нощ....
БаклаваБаклава
6
Варите на бавен огън до сгъстяване на сиропа. Канелената пръчица се отстранява. След като баклавата изстине се залива....
Празнична баклава с богата плънка и чуден сиропПразнична баклава с богата плънка и чуден сироп
Вече изстиналата баклава с черпак заливаме равномерно с топлия захарен сироп. Така залята престоява цяла нощ....
Шоколадова БаклаваШоколадова Баклава
Връща се във фурната, докато се охлади и се напои хубаво със сироп. На водна баня се разтапя шоколадът и с него се залива баклавата....
Гръцка баклаваГръцка баклава
Горещата гръцка баклава се залива със студен захарен сироп и след това се разрязва с нож до дъно....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: