Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Пиле с Ориз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле с оризЗагрейте олиото в дълбок тиган и запържете почистения и нарязан ситно лук. Ако използвате малки лукчета, може да ги оставите цели или разполовени....
Петровско Пиле с ОризАко рецептата ти допада, опитай и другите ни предложения за пиле с ориз, пиле с гъби или печено на скара пиле....
2
Пиле яхния с ориз
Измийте и нарежете на хапки пилешкото филе. Сложете го в тенджера от йенско стъкло. Поръсете го със сол, сложете отгоре маслото, начупено на бучки...
Пиле с кафяв ориз
Измиваме пилешките бутчета и обезкостяваме. Нарязваме на хапки. Посоляваме на вкус и поръсваме с черен пипер на вкус. Слагаме в намазана със зехтин...
Пиле с ориз Джамбалая
Запържва се до зачервяване нарязаната на колелца наденица. След това се прибавят нарязаните лук, пилешко месо, пиперки, чесън, печурки и ориз....
Джинджифилов ориз с пиле
Ако оризът с пиле се нуждае от още тепност, добавете вода или пилешки бульон....
Домашно пиле с ориз
Оризът на фурна в комбинация с домашното пиле е много вкусен.
Поднесете домашното пиле с ориз със салата по избор....
Веган пиле с ориз
Докато оризът се вари, се слагат сол (да се внимава, защото и тофуто ще е солено) и кимион. Когато се свари, се слага малко олио.
Намазнява се...
Пиле с ароматен ориз
Нарязваме пилешкото месо и го запържваме в дълбок тиган, в който сме сгорещили зехтина. След като месото се зачерви леко, добавяме чесъна, чушката...
Императорски ориз с пиле
Морковът се настъргва, а лукът се нарязва на ситно. Месото се нарязва на малки парчета.
В тендера с незалепващо дъно с малко олио първо се задушават...
Апетитно пиле с оризСложете леко подсолена вода в тенджера да кипне. Разделете бутчетата на плешка и долно бутче и ги сложете във врящата вода да се попарят за 10-15...
2
Мързелив ориз с пилеДвете глави лук се запържват в тиган и заедно с олиото се прехвърлят в тава.
Отгоре се изсипва граха, нарязаната чушка и морковите отцедени без...
4
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: