Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Риба Лаврак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Измивате добре почистената риба Лаврак.
Слагате хартия за печене на дъното на тавата. Леко може да намажете с масло....

Отгоре слагаме изчистената и посолена риба. Поръсваме я с мащерката и червения пипер.
За соса:
В сгорещено масло запържваме брашното....

Ако обичаш да хапваш лаврак, опитай непременно и другите ни рецепти за лаврак печен на скара или лаврак на тиган....

Почистения лаврак натъркайте с подправки отвън и отвътре.
В корема му сложете резени лимон, стръкчета розмарин....

От половината зехтин се прави кашичка с черния пипер и солта, с която се натрива подсушения лаврак....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: