Gotvach.bg»Избрани Колекции»Какво да Сготвя със Свинско Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


В пръстен гювеч се изсипва запърженото месо, чушките, гъбите, картофите и царевицата.
Изсипва се доматения сок и малко вода....

Налейте вода и щом манджата заври, намалете огъня. Гответе около 50-тина минути.
Свинското с картофи манджа е готово....

След като свалим манджата от котлона с черпак, много бавно смесваме кашата със сока от манджата....

4

Свинското се пече за 9 часа на 100 градуса. Става изключително крехко и ароматно!
Печеното свинско в хартия се гарнира се по избор....

1

Правим разрези печеното свинско и го връщаме във фурната да се пече още 20 минути на 180 градуса.
Сервираме веднага печеното свинско в плик....

Парчето свинско месо намазваме от всички страни с горчица, поръсваме със сол и черен пипер на вкус....

Кипнете сместа и я изсипете върху свинското. Оставете го да се пече около 2 часа. Извадете го от гърнето и го оставете с чиния....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
56
40
30
22
10
Дай твоята оценка: