Gotvach.bg»Избрани Колекции»Капама с Праз и Свинско Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Капама с Праз и Свинско Месо

Капама с Праз и Свинско Месо

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно капама с праз и свинско месо в Gotvach.bg.
Капама от свинско месоКапама от свинско месоКапамата от свинско месо е готова....
Капама без месоКапама без месо
Капамата без месо е много вкусна....
Капама с 3 вида месо и сармиКапама с 3 вида месо и сарми
Капамата с 3 вида месо и сарми се похлупва с капак. Слага се във фурната. Пече се около 150 минути....
Капама с ориз, месо и кисело зелеКапама с ориз, месо и кисело зеле
След това започвам да редя капамата - ред зеле, ред месо, ред ориз....
Капама със сарми, наденички, свинско и пилешко месоКапама със сарми, наденички, свинско и пилешко месо
1
Похлупете с капака и гответе капамата на тих огън във фурна. Уникално вкусно!...
Капама с три вида месо и кисело зелеКапама с три вида месо и кисело зеле
Капама с три вида месо и кисело зеле е много богато зимно ястие. Нарежете киселото зеле на дребно....
Свинско месо с праз лукСвинско месо с праз лук
2
Нарежете месото на хапки. Сложете маста в тиган и прибавете месото. Пържете до готовност като го разбърквате периодично....
Капама с два вида месоКапама с два вида месо
В глинен гювеч се реди - първо нарязаното кисело зеле, после нарязваме на кубчета свинско месо и го поставяме върху него, чаша ориз, пласт кисело...
Домашна капама с агнешко месоДомашна капама с агнешко месо
Нарязваме месото на порции, посоляваме ги и ги поръсваме с черен пипер....
Капама с три вида месоКапама с три вида месо
1
На дъното на гювеча се слагат ребрата, след тях започват да се редуват ред зеле, ред ориз, свинско месо- нарязано на хапки....
Капама със заек и свинскоКапама със заек и свинско
Поднасяме капама със заек и свинско, докато е още топло....
КапамаКапама
5
Печете вашата капама около 2.5 часа на 180 градуса....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: