Gotvach.bg»Избрани Колекции»Капама с Праз и Свинско Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Капама с 3 вида месо и сарми
Капамата с 3 вида месо и сарми се похлупва с капак. Слага се във фурната. Пече се около 150 минути....
Капама с ориз, месо и кисело зеле
След това започвам да редя капамата - ред зеле, ред месо, ред ориз....
Капама със сарми, наденички, свинско и пилешко месоПохлупете с капака и гответе капамата на тих огън във фурна.
Уникално вкусно!...
1
Капама с три вида месо и кисело зеле
Капама с три вида месо и кисело зеле е много богато зимно ястие.
Нарежете киселото зеле на дребно....
Свинско месо с праз лукНарежете месото на хапки.
Сложете маста в тиган и прибавете месото. Пържете до готовност като го разбърквате периодично....
2
Капама с два вида месо
В глинен гювеч се реди - първо нарязаното кисело зеле, после нарязваме на кубчета свинско месо и го поставяме върху него, чаша ориз, пласт кисело...
Капама с три вида месоНа дъното на гювеча се слагат ребрата, след тях започват да се редуват ред зеле, ред ориз, свинско месо- нарязано на хапки....
1
Домашна капама с агнешко месо
Нарязваме месото на порции, посоляваме ги и ги поръсваме с черен пипер....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: