Gotvach.bg»Избрани Колекции»Заешка Капама
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заешка капамаЗахлупете плътно и печете капамата около 3 часа на тих огън (140-150 градуса) без да разбърквате....
Вкусна заешка капама
Когато изври водата, капамата е готова за сервиране.
Вкусната заешка капама е много вкусна....
Заек капама
Измийте заека и го почистете от ципите. Осолете го отвън и отвътре. Сварете вътрешностите на заека в подсолена вода с няколко зрънца бахар.
Запържете...
Заешка капама със сушени кайсии
Заекът се оставя във вода за няколко часа. Нарязва се на порции, запържва се в олиото, след което се нарежда в кален гювеч.
Към него се добавят...
Див заек капамаЗахлупвате тенджерата и замазвате капака й с тесто.
Оставяте капамата да къкри на тих огън.
Дивият заек капама е готов....
1
Домашен заек капама
Капамата се вари на тих огън до готовност.
Домашният заек капама е много вкусен....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 10
54
45
30
21
10
Дай твоята оценка: