Gotvach.bg»Избрани Колекции»Капама по Родопски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Капама по Родопски

Капама по Родопски

Открий всички 12 кулинарни идеи относно капама по родопски в Gotvach.bg.
Качамак по родопски с месоКачамак по родопски с месоС лъжичка се взема от запръжката само светлата част от мазнината и заливаме родопския качамак. Много вкусна родопска гозба....
Катми по родопски - от с.РодопиКатми по родопски - от с.Родопи
3
Разбъркваме добре, прибавяме брашното малко по-малко. Тестото трябва да тече от черпака като средно гъста каша....
Родопска КапамаРодопска Капама
Заливат се с бульона (да покрие сармите), добавя се свинската мас (за да станат по-вкусни) и нарязаните на кубчета домати....
Марудници по родопски от кухнята на БениМарудници по родопски от кухнята на Бени
Сервираме марудниците по родопски от кухнята на Бени по желание със сладко, течен шоколад, сирене или друго по желание....
Запечен зрял фасул по родопски за Бъдни вечерЗапечен зрял фасул по родопски за Бъдни вечер
Гърнето се поставя на слаб огън да къкри, като се похлупва с капак....
Капама по БелишкиКапама по Белишки
В дълбок съд на дъното нареждаме зелеви листа и нарязана на филийки сланина. Месото нареждаме на редове, като между дивечовото месо слагаме сланина...
Капама по банскиКапама по бански
6
Залейте ястието с 1 чаша вряла вода и го покрийте с хартия, изрязана по отвора на тенджерата. Замажете капака на тенджерата с тесто....
Капама по СтранджанскиКапама по Странджански
2
Вкусна капама по Странджански за новогодишната нощ!...
Капама по нашенскиКапама по нашенски
4
Отделяме от киселото зеле по големи листа за сарми. Разбъркваме измития ориз с подправките и завиваме сърми....
Новогодишна капама по лъкинскиНовогодишна капама по лъкински
Отгоре слагаме свинските пържоли овкусени по същия начин и отново покриваме със зеле....
Капама по любима рецептаКапама по любима рецепта
2
На всеки ред слагаме дафинов лист и червен пипер и по малко масчица. Печем капамата в студена фурна за около 3 часа на 150 градуса....
Сач по родопскиСач по родопски
1
Месото може да се нареже на тънки пържолки или на дребни кубчета. Леко се поръсват с олио. След като се нагрее сачът, се намазва с мазнина или...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 10
51
45
32
22
10
Дай твоята оценка: