Gotvach.bg»Избрани Колекции»Капама по Родопски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


5

Заливат се с бульона (да покрие сармите), добавя се свинската мас (за да станат по-вкусни) и нарязаните на кубчета домати....

Сервираме марудниците по родопски от кухнята на Бени по желание със сладко, течен шоколад, сирене или друго по желание....

Следим за неговата гъстота и само ако е необходимо можем да прибавим по малко гореща вода....

В дълбок съд на дъното нареждаме зелеви листа и нарязана на филийки сланина.
Месото нареждаме на редове, като между дивечовото месо слагаме сланина...

6

4

Отгоре слагаме свинските пържоли овкусени по същия начин и отново покриваме със зеле....

2

Нарежете зелката на ситно, запържете я в половината нагрято олио за кратко, налейте малко вода и оставете да се свари.
Прибавете ориза, посолете...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 10
51
45
32
22
10
Дай твоята оценка: