Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пиле по Родопски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле по Родопски

Пиле по Родопски

Прегледай всички 12 авторски предложения за пиле по родопски в Gotvach.bg.
Автентично Пиле по РодопскиАвтентично Пиле по РодопскиМеждувременно загрейте грил тиган и запечете пържолите за по около 5 мин. от всяка страна. Сипете доматите и налейте виното в соса....
Качамак по родопски с месоКачамак по родопски с месо
1
С лъжичка се взема от запръжката само светлата част от мазнината и заливаме родопския качамак. Много вкусна родопска гозба....
Катми по родопски - от с.РодопиКатми по родопски - от с.Родопи
3
Разбъркваме добре, прибавяме брашното малко по-малко. Тестото трябва да тече от черпака като средно гъста каша....
Марудници по родопски от кухнята на БениМарудници по родопски от кухнята на Бени
Сервираме марудниците по родопски от кухнята на Бени по желание със сладко, течен шоколад, сирене или друго по желание....
Запечен зрял фасул по родопски за Бъдни вечерЗапечен зрял фасул по родопски за Бъдни вечер
Следим за неговата гъстота и само ако е необходимо можем да прибавим по малко гореща вода....
Милинки по родопскиМилинки по родопски
7
Милинките по родопски са чудни!...
Синдирмьо по РодопскиСиндирмьо по Родопски
Сервирайте Синдирмьо по Родопски топло с натрошено сирене отгоре или като гарнитура....
Зелник по родопскиЗелник по родопски
Нарежете зелката на ситно, запържете я в половината нагрято олио за кратко, налейте малко вода и оставете да се свари. Прибавете ориза, посолете...
Ачма по родопскиАчма по родопски
1
Разбъркваме маята с водата и прясното мляко и към тях добавяме яйцето, солта, захарта, разтопеното масло и замесваме умерено твърдо тесто като постепенно...
Катми по родопскиКатми по родопски
13
Сервираме топли катми по родопски....
Сач по родопскиСач по родопски
1
Месото може да се нареже на тънки пържолки или на дребни кубчета. Леко се поръсват с олио. След като се нагрее сачът, се намазва с мазнина или...
Пърленки по родопскиПърленки по родопски
2
Разтворете маята в топла вода, в която сте добавили захарта и олиото. Брашното и солта се пресяват. В средата се прави кладенче в която се изсипва...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
53
42
32
21
10
Дай твоята оценка: