Gotvach.bg»Избрани Колекции»Китайски Подлютен сос
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Китайски подлютен сосОставете китайския подлютен сос да ври за 1 минута и добавете малко сол и черен пипер....
Китайски сос за рибаДжинджифилът, нарязан на тънки ивици, се пържи заедно с лука в продължение на 1 минута. Добавят се соевият сос, захарта, оцетът и водата (бульонът...
1
Китайски сладко-кисел сосТака приготвеният сладко-кисел сос е подходящ за различни меса и панирани ястия или пиле по китайски....
21
Китайски питки със соев сосБрашното се пресява и в средата се прави кладенче. Сипва се солта и постепенно се добавя водата, която предварително се кипва с олиото. Добавя се...
1
Китайски фин кисело - сладък сос
Чесънът се счуква, джинджифилът се нарязва на ситно и се сипва заедно с чесъна в силно загрято олио, добавя се лукът. Пържат се на среден огън минута...
Сос от сливи по китайски
В тенджера смесете всички продукти и загрейте на висока температура.
След като заври, намалете до средно ниска и варете около 30 минути докато...
Китайски бухтиКъм разбитите белтъци добавете пресятото брашно и пудрата захар и оформете тесто. Накрая добавете листенцата магнолия.
От тестото оформете топчета...
2
Китайски сладкиш
Сварете ориза със захарта и накълцаното на бучици масло. Намажете с масло форма за пудинг и разстелете на пласт 2 см ориза.
Покрийте го с пласт...
Китайски питкиБрашното се изсипва на купчинка и към него лъжичка по лъжичка се прибавя горещата вода. Замесва се жилаво тесто, което се покрива със салфетка и се...
3
Китайски омлет
В китайски тиган се сипват 2 супени лъжици олио. След като запуши, се поставят лукът и джинджифилът....
Хрупкави панирани скариди с китайски сос
Първо смесете всички продукти за соса и ги оставете настрана. Почистете скаридите и ги разрежете почти наполовина.
Смесете яйцата, 1 с.л. от царевичното...
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
53
44
30
21
10
Дай твоята оценка: