Gotvach.bg»Избрани Колекции»Класически Компот от Круши
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класически Компот от Круши

Класически Компот от Круши

Прегледай всички 24 избрани предложения за класически компот от круши в Gotvach.bg.
Компот от праскови, круши и сини сливиКомпот от праскови, круши и сини сливиНарежете крушите на малки парченца. Прасковите, ако са хубаво узрели, може да ги обелите, преди да ги нарежете на по едри парченца....
Компот от крушиКомпот от круши
Може да поднесете отворения компот от круши с капки ром за по-добър вкус....
Компот от белени крушиКомпот от белени круши
Измиваме хубаво крушите. Обелваме ги, почистваме ги от семето и ги нарязваме на ивички по дължина....
Плодов сладкиш с компот от крушиПлодов сладкиш с компот от круши
1
Изумително лесен плодов сладкиш с компот от круши за нежна следобедна закуска!...
Печени круши с шоколадПечени круши с шоколад
Печени круши с шоколад са ефектен десерт за гости....
Поширани круши с ромПоширани круши с ром
За приготвянето на този десерт с круши има различни варианти....
Круши с горчив шоколадКруши с горчив шоколад
Насладете се на тази невероятна наслада за небцето - круши с горчив шоколад!...
Круши с шоколадов мусКруши с шоколадов мус
Сипвате виното и портокаловия сок, портокаловите кори и крушите. Варите под похлупак 10 минути, обливайки периодично крушите със сока....
Круши с оризова панировкаКруши с оризова панировка
Връщаме съда на котлона и когато се разтопи карамела в млякото и стане сос, отстраняваме от котлона и овалваме крушите в соса....
Ароматни круши в бутертестоАроматни круши в бутертесто
1
Обелете крушите, като запазите дръжките им. Във всяка круша забодете по 2-3 карамфилчета....
Круши в червено виноКруши в червено вино
Изчиствате крушите, с остър нож отстранявате средата, но без да разрязвате крушата на парчета обелвате ги и оставяте само дръжките....
Варени круши с джинджифилВарени круши с джинджифил
Аранжирайте крушите в чиния, залейте ги със сироп и поднете топли или студени....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: