Gotvach.bg»Избрани Колекции»Класически Славянски Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Славянски гювеч с агнешко
Месото се нарязва на парченца и се задушава в олиото.
Добавя се нарязаният лук и малко вода.
Когато лукът омекне, се сипва оризът и гореща...
Славянски гювечСлед като покъкри оризът прибавете и консервата гювеч. Прехвърлете сместа в гювеч при месото и долейте още 3 чаши вода....
1
Постен Славянски гювеч с гъбиСложете тавичката във фурната и гответе Славянския гювеч на 180 градуса за около 40 минути....
1
Славянски гювеч с пилешки крилца
Славянският гювеч се пече на около 200 градуса до готовност на ориза.
После се поръсва с нарязан магданоз и маслини....
Вкусен Славянски ГювечСлед като водата се изпари и оризът е омекнал, Славянският гювеч е готов.
Добавете маслините и ситно нарязан свеж магданоз....
2
Свинско-славянски гювеч
След изваждане тавата със славянски гювеч се завива с алуминиево фолио или кърпа и се оставя за около 10 минути, за да се запази оризът сочен....
Постен славянски гювеч на баба
Лукът се почиства, нарязва на ситно и се задушава в мазнина с няколко лъжици вода.
Прибавят се нарязаните на кръгчета морков, чушка, зелен боб...
Славянски гювеч с пилешко на фурнаПосле ви е нужно само да се охлади и да седнете на масата, а ако има и топъл ръчен хляб, славянският гювеч с пилешко на фурна става цяло пиршество...
1
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 3
51
40
31
21
10
Дай твоята оценка: