Gotvach.bg»Избрани Колекции»Класически Славянски Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класически Славянски Гювеч

Класически Славянски Гювеч

Разгледай всички 24 авторски предложения за класически славянски гювеч в Gotvach.bg.
Славянски гювеч с агнешкоСлавянски гювеч с агнешкоМесото се нарязва на парченца и се задушава в олиото. Добавя се нарязаният лук и малко вода. Когато лукът омекне, се сипва оризът и гореща...
Славянски гювеч с пилеСлавянски гювеч с пиле
1
Готовият гювеч се сервира поръсен с нарязан на ситно магданоз....
Славянски гювечСлавянски гювеч
1
След като покъкри оризът прибавете и консервата гювеч. Прехвърлете сместа в гювеч при месото и долейте още 3 чаши вода....
Славянски гювеч с пилешки крилцаСлавянски гювеч с пилешки крилца
Славянският гювеч се пече на около 200 градуса до готовност на ориза. После се поръсва с нарязан магданоз и маслини....
Постен Славянски гювеч с гъбиПостен Славянски гювеч с гъби
1
Сложете тавичката във фурната и гответе Славянския гювеч на 180 градуса за около 40 минути....
Детски славянски гювечДетски славянски гювеч
Поръсваме с пресен магданоз и пасираме готовия гювеч....
Вкусен Славянски ГювечВкусен Славянски Гювеч
2
След като водата се изпари и оризът е омекнал, Славянският гювеч е готов. Добавете маслините и ситно нарязан свеж магданоз....
Постен Славянски гювечПостен Славянски гювеч
Сервираме порция постен гювеч поръсен с пресен магданоз. Добър апетит!...
Постен славянски гювеч на бабаПостен славянски гювеч на баба
Лукът се почиства, нарязва на ситно и се задушава в мазнина с няколко лъжици вода. Прибавят се нарязаните на кръгчета морков, чушка, зелен боб...
Славянски гювеч с пилешко на фурнаСлавянски гювеч с пилешко на фурна
После ви е нужно само да се охлади и да седнете на масата, а ако има и топъл ръчен хляб, славянският гювеч с пилешко на фурна става цяло пиршество...
Славянски гювеч с пиле и зеленчуциСлавянски гювеч с пиле и зеленчуци
1
Славянският гювеч с пиле и зеленчуци е готов....
Северняшки постен славянски гювечСеверняшки постен славянски гювеч
Гювечът се пече, докато остане на мазнина, но не по-малко от 20-25 минути времето, за което се сваряват картофите и оризът....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
51
40
31
21
10
Дай твоята оценка: