Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кога се Мери Захарността на Гроздето
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Блъди МериУкрасата на Блъди Мери (Bloody Mary) може да варира - с резен лайм, резен домат или чери доматчета по ръба, както и стръкче целина....
Как да увеличим захарността на виното?
Заклетите винари ще ви кажат, че добро вино се прави от качествено грозде....
Кога се източва виното?
Времето за избистряне варира в зависимост от сорта грозде, захарността и температурата, като обикновено се движи в границите на 40-45 дни....
Салата Мери Флауър
Накъсайте измитите и подсушени салати в съда за салата.
Добавете царевицата, рибата и нарязаните наполовина чери домати.
Объркайте продуктите...
Люто Блъди Мери
Захлупва се с чаша хайбол и се разклаща енергично.
Коктейлът се сипва в подходяща чаша. Украсява се със стрък селъри....
Шоколадов сладкиш Мери
В купа се разбиват яйцата със захарта. Към сместа се прибавят прясното мляко и половината от размекнатото масло. Разбърква се хубаво....
Каква трябва да е захарността на виното?
Когато чуете термина захарност на вино, това означава, че става въпрос за това да се определи и промени съдържанието на захар в гроздето, което става...
Доматена супа Блъди Мери
Зеленчуците се напръскват със зехтин, посоляват се и се поръсват с черен пипер. Пекат се 90 минути на 200 градуса. Вадят се и се пасират....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
54
41
32
22
10
Дай твоята оценка: