Gotvach.bg»Избрани Колекции»Козунак с Подсладител
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Козунак с подсладителиДобавете подсладителя и ванилията и лимоновата кора.
Замесете постепенно тестото, като започнете да разбърквате само в една посока....
Перфектния козунак
Поставяме перфектния козунак във фурната и печем до готовност.
Готовия изпечен козунак оставяме да се охлади и тогава консумираме ....
Безглутенов козунакТъй като това е безглутенов козунак, на вид няма да е пухкав и мекичък, вкусът обаче е същият.
Весели празници!...
1
Велинградски Козунак
Така приготвения козунак става на конци. Привечер към тестото прибавяме 2/3 от орехите....
Кето козунак
Първи опит за кето козунак - мисля, че се получи добре и е вкусен, но според мен, ако обичате сладичко, трябва да добавите още малко подсладител....
Ароматен Козунак
Печем ароматния козунак 45 минути на 180 градуса, ако тръгне да изгаря, покриваме с фолио....
Двуцветен Козунак
В тази рецепта за двуцветен козунак брашното може да варира + - 100 г. Сушените череши са предварително натопени в ром....
Чуден козунакНе искам да си приписвам заслугите за него, а да изразя благодарност, защото за първи път ми се получи истински козунак на конци, без да си правя...
2
Пълнен козунакПресяваме брашното в дълбок съд и го оставяме на топло. В една чаша надробяваме маята, посипваме я с лъжичка захар, заливаме с 3 с.л. прясно мляко...
1
Шуменски козунак
Маята се смесва с 1 яйце, 3 супени лъжици захар, малко брашно и малко стоплено прясно мляко. Тестото трябва да е като за палачинки. Оставя се да втаса...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка: