Gotvach.bg»Избрани Колекции»Коледни Гевреци
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Коледни Гевреци

Коледни Гевреци

Прегледай всички 24 кулинарни идеи за коледни гевреци в Gotvach.bg.
Коледни геврециКоледни геврециКъсайте парченца от него, оформяйте фитили, които трябва да завиете на гевреци....
Вкусни коледни геврециВкусни коледни гевреци
Вземете малко от тестото и с помощта на дланите започнете да оформяте фитили, които след това направете на гевреци....
Обредни хлябове и коледни колациОбредни хлябове и коледни колаци
Размиваме маята в топлата вода, добавяме захарта и малко брашно до получаването на гъста кашичка. Оставяме 5-10 мин. на топло да шупне. В по-голям...
КолациКолаци
От брашното, млякото, маята (содата) и сол се приготвя рядко тесто. Ако е с мая, се оставя на топло за да бухне. След това от него се късат...
Родопски колациРодопски колаци
15
Разтворете содата в киселото мляко. Добавете солта, захарта, разбъркайте постепенно с брашното и накрая чукнете яйцата. Трябва да се получи по-гъсто...
Кето родопски колациКето родопски колаци
Всичко за нашите катми се разбива. След това в намаслен тиган се изсипва внимателно една лъжица, после в средата още малко - зависи колко големи...
Колаци със сусамКолаци със сусам
Тези сусамени гевреци по нашия край се наричат и колаци....
ГеврециГевреци
1
Точи се кора с дебелина 1 см и се изрязват гевреци, които се мажат с разбито яйце, посипват се със захар или сусам и се нареждат в намазана с мас...
Родопски колаци с царевично брашноРодопски колаци с царевично брашно
В купа чукнете яйцето и го разбийте с виличка. Угасете содата в млякото и добавете към яйцето. Сиренето намачкайте с вилица и прибавете към сместа...
Истанбулски геврециИстанбулски гевреци
3
Истанбулските гевреци са готови....
Солени геврециСолени гевреци
Солените гевреци са готови....
Памук геврециПамук гевреци
Замесва се тестото от изброените продукти. В купа, покрита с кърпа, оставете около един час, за да втаса. Тестото се разделя на 12 еднакви топчета...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка: