Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вкуски Парени Гевреци
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Парени кренвирши
Крайчетата на кренвиршите се отрязват. Двата края на кренвиршите се нацепват на кръст с дълбочина около 1, 5 см. Попарват се в тиган с около една...
Парени патладжани
Сложете олиото, оцета и захарта да кипнат. Нарежете патладжаните на резени. Пускайте резените в саламурата да врят 10 минути.
Изваждайте патладжаните...
Парени понички
Брашното се пресява и се смесва със солта. Маята се пуска в топлото прясно мляко заедно с една супена лъжица кафява захар и ваниловата захар....
ГеврециТочи се кора с дебелина 1 см и се изрязват гевреци, които се мажат с разбито яйце, посипват се със захар или сусам и се нареждат в намазана с мас...
1
Парени чорбаджийски чушки
Парените чорбаджийски чушки не се развалят. Гарантирано!
Може да се направи и с люти чушки, чушки рибки или каквито имате....
Парени селски чушки
Измийте чушките и махнете дръжките. Кипнете водата с оцета, захарта, солта, олиото и добавете черния пипер, бахара, дафиновите листа.
Пускайте...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: