Gotvach.bg»Избрани Колекции»Лесна и Вкусна Парена Туршия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


3

Ако желаете, може да си оставите в една купичка за директна консумация парена туршия, защото и така е вкусна....

1

На дъното на буркана се слагат зелените домати след това морковите, изчистени и нарязани на кръгчета, върху тях камбите с парченца карфиол по средата...

Тази рецепта за парена туршия е идеална, защото няма нужда от изваряване или дълга термична обработка, а зеленчуците остават хрупкави и вкусни!...

Чушките и патладжаните се пекат и се белят, след което се нарязват на малки парченца....

Виж също защо побелява туршията, кога се пресича туршията и колко сол се слага на туршия....

3
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 7
52
41
32
22
10
Дай твоята оценка: