Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кроасани с Течен Шоколад и Орехи
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

В средата на всяко парченце тесто се слага от шоколада и от смлените орехи....

Добавете по една 1 с.л. течен шоколад в широкия край и завийте във форма на кроасан.
Повторете същото с втория лист бутертесто....

Останалата цяла част се намазва с течен шоколад, поръсваме с орехи и навиваме руло.
Поставя се върху хартия и оставяме да втасва още 1 час....

Разтеглете леко и сложете в средата на горната част на триъгълника течен шоколад....

След това се добавят орехите и течният шоколад. Отново се разбъркват....

За крема: Разбийте сметаната и добавете квасената сметана и разтопения на водна баня бял шоколад и кафето, разбийте на пухкав крем....

11

Млякото, малко от него със захарта и маята се оставят да шупне. Прибавят се и останалото мляко, яйцата и маята. Меси се меко тесто, но да не лепне...

1

6
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 9
57
41
30
21
10
Дай твоята оценка: