Gotvach.bg»Избрани Колекции»Лек Киш със Зеленчуци
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лек Киш със Зеленчуци

Лек Киш със Зеленчуци

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно лек киш със зеленчуци в Gotvach.bg.
Зеленчуков кишЗеленчуков кишПоръсва се с пармезана и така приготвения киш се пече около 50 мин., или докато сместа стане златиста....
Хрупкав зеленчуков кишХрупкав зеленчуков киш
За да приготвите този вкусен зеленчуков киш, първо, нарежете всички зеленчуци на дълги тънки ленти....
Зеленчуков киш с карфиол и броколиЗеленчуков киш с карфиол и броколи
2
Маслото разтриваме заедно с брашното до образуване на трохи. Добавяме водата и оформяме маслено тесто, завиваме го в прозрачно фолио и оставяме...
Зеленчуков киш с пълнозърнест блат (Солена тарта)Зеленчуков киш с пълнозърнест блат (Солена тарта)
Невероятният зеленчуков киш е готов! Прекрасна и разнообразна на вкусове солена тарта, подходяща за рождени дни и други специални поводи....
Млечен Киш със ЗеленчуциМлечен Киш със Зеленчуци
1
Млечният Киш със Зеленчуци е готов....
Киш със Сирене и ЗеленчуциКиш със Сирене и Зеленчуци
Печем киша със сирене и зеленчуци, докато плънката стегне, пробвайте с клечка за зъби....
Киш ПринцесаКиш Принцеса
Наречена Принцеса, тази алтернатива на познатите принцеси с яйца и сирене е чудесна и изключително вкусна. Намазнява се тава за пай и в нея се...
Пъстър КишПъстър Киш
Яйцата се разбиват с прясното мляко, подправят се със сол и чер пипер и се смесват се със зеленчуците....
Шоколадов кишШоколадов киш
Маслото се нарязва на тънки парченца. Брашното се претрива със студеното масло с ръце до трохи. Добавя се жълтъкът и захарта и се замесва тесто. Оставя...
Веган кишВеган киш
В тенджера под налягане сварете нахута за 30 минути, след което го смелете. Смелете и семената от чиа и ги смесете с нахута, като размачквате...
Фалшив кишФалшив киш
2
Разбийте много добре яйцата със сметаната и добавете бекона, всички зеленчуци и сиренето....
Ливански кишЛивански киш
2
Взима се готово тесто за пица и се разстила на тънко в тава. Покрива се с алуминиево фолио, за да не бухне и се изпича. Отделно в сгорещена мазнина...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 9
53
42
32
22
10
Дай твоята оценка: