Gotvach.bg»Избрани Колекции»Лесен Ябълков Пай
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Този ябълков пай е подходящ да се поднесе с чай или кафе, но и като десерт, гарниран с бита сметана или шоколадов сладолед....

По желание поръсваме ябълковия сладкиш с пудра захар или добавяме малко сметана....

Намажете ябълковия пай с разбит жълтък.
Печете класическия ябълков пай в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30-40 мин....

Пече се сладък ябълков пай на 180 °C 30-40 мин. :)
Ако имате повече ябълки под ръка, опитайте и рецептите ни за ябълков щрудел, сладка баница с...

1

3
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: