Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесен Ябълков Пай

Лесен Ябълков Пай

Разгледай всички 24 авторски предложения относно лесен ябълков пай в Gotvach.bg.
Превъзходен ябълков пайПревъзходен ябълков пайПърва стъпка от рецептата за нашия класически ябълков пай е да направим масленото тесто за пай....
Вкусен ябълков пайВкусен ябълков пай
Вкусният ябълков пай е готов....
Български ябълков пайБългарски ябълков пай
От оставеното тесто за декорация се изрязва форма на ябълка с дръжка и листенца....
Сочен ябълков пайСочен ябълков пай
Готовият ябълков пай се консумира изстинал....
Мини ябълков пайМини ябълков пай
Сложете в тенджера съставките за пълнежа и ги варете на слаб огън около 5 мин. Оставете да изстине и в това време направете тестото. Смесете брашното...
Бърз ябълков пайБърз ябълков пай
2
От получената смес отделяме 4-5 с.л, а останалата изсипваме в предварително намаслена и напрашнена форма (ако е с падащо дъно, ваденето става по лесно...
Невидим ябълков пайНевидим ябълков пай
Нарязва се на тортени парчета Източник: Il cucchiaio d`argento Рецептата се нарича невидим ябълков пай, защото пластовете, които се получават...
Американски ябълков пайАмерикански ябълков пай
1
Фурна - 170-175 градуса; Форма с ринг около 22 -24 см добре намаслена с парче меко масло и покрита с малко брашно. Смесва се брашното, солта,...
Маслен ябълков пайМаслен ябълков пай
Печете ябълковия пай в предварително нагрята фурна на 170 градуса до златист цвят. Готовия пай поръсете с пудра захар....
Красив ябълков пайКрасив ябълков пай
Започваме с тестото. Пресяваме брашното и правим кладенче. Прибавяме яйцата, маслото и захарта. Месим средно твърдо тесто и го разделяме на две части...
Ароматен ябълков пайАроматен ябълков пай
Млякото се затопля и в него се разтваря маята, след което си прибавяме яйцето, лимоновата есенция, захарта и маслото. Разбъркваме хубаво и започваме...
Шоколадов ябълков пайШоколадов ябълков пай
Много вкусен шоколадов ябълков пай....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: