Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне Ябълков пай
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Намажете ябълковия пай с разбит жълтък.
Печете класическия ябълков пай в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30-40 мин....

Пече се сладък ябълков пай на 180 °C 30-40 мин. :)
Ако имате повече ябълки под ръка, опитайте и рецептите ни за ябълков щрудел, сладка баница с...

1

3

Нарязва се на тортени парчета
Източник: Il cucchiaio d`argento
Рецептата се нарича невидим ябълков пай, защото пластовете, които се получават...

2

От оставеното тесто за декорация се изрязва форма на ябълка с дръжка и листенца....

Когато маслото стегне, нареждаме филийките ябълки и върху тях, посипваме от смлените орехи....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: