Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне Ябълков пай
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладък ябълков пайПече се сладък ябълков пай на 180 °C 30-40 мин. :)
Ако имате повече ябълки под ръка, опитайте и рецептите ни за ябълков щрудел, сладка баница с...
Класически ябълков пай
Намажете ябълковия пай с разбит жълтък.
Печете класическия ябълков пай в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30-40 мин....
Холандски ябълков пайАз обичам да добавям и нарязани бадеми към този холандски ябълков пай.
Намазнете форма за печене с подвижни страни....
3
Превъзходен ябълков пай
Пъхнете класическия ябълков пай в предварително загрята на 180 градуса фурна....
Бърз ябълков пайРазбиваме яйцата с 1 ч.ч захар. Прибавяме олиото и брашното с бакпулвера и разбиваме с миксера.
От получената смес отделяме 4-5 с.л, а останалата...
2
Мини ябълков пай
Сложете в тенджера съставките за пълнежа и ги варете на слаб огън около 5 мин.
Оставете да изстине и в това време направете тестото. Смесете брашното...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: