Gotvach.bg»Избрани Колекции»Лимонов Сладолед
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лимонов Сладолед

Лимонов Сладолед

Разгледай всички 24 избрани предложения за лимонов сладолед в Gotvach.bg.
Страхотен лимонов сладоледСтрахотен лимонов сладоледНа следващия ден извадете и сервирайте вашия страхотен лимонов сладолед....
Домашен лимонов сладоледДомашен лимонов сладолед
2
Слагате лимоновия сладолед във фризера за 2 часа и като е готово, сервирате сладоледа с лимоново парче за украса....
Лимонов сладолед с парченца шоколадЛимонов сладолед с парченца шоколад
Добавете шоколадовите капки, разбъркайте лимоновия сладолед с парченца шоколад и оставете във фризера за една нощ....
Сладолед Черешка с лимонови целувкиСладолед Черешка с лимонови целувки
Имате уникален десерт за специални моменти - сладолед Черешка с лимонови целувки....
Турски сладоледТурски сладолед
Прибираме млечния сладолед отново във фризера. Повтаряме това 3-4 пъти на половин час....
Къпинов сладоледКъпинов сладолед
След около 6-8 часа може да се сервира къпинов сладолед. Добър апетит!...
Сладолед ТирамисуСладолед Тирамису
1
Оставете купичките със сладоледа във фризера за няколко часа. Сладоледът Тирамису е готов....
Кето сладоледКето сладолед
1
от кутията с домашен сладолед....
Малинов сладоледМалинов сладолед
Малините се пасират. Разбиваме сметаната в съд. Прибавя се захарта и сметаната. Разбъркваме. Покриваме сместа с фолио и слагаме да стегне в камерата...
Здравословен сладоледЗдравословен сладолед
Първо белим бананите, режем ги на кръгчета, слагаме в кутия и ги прибираме във фризера. Така подготвяме и ягодите. След като са замразени ги вадим...
Полезен сладоледПолезен сладолед
Обелваме бананите и авокадото. Поставяме ги в блендер. Добавяме и ядките и пасираме. Прибираме във фризера за 4-5 часа, като по желание от...
Боровинков сладоледБоровинков сладолед
Преди сервиране изваждаме сладоледа да се отпусне съвсем леко и го поставяме, още замразен, в блендер и го пасираме до получаване на гладка ледена...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: