Gotvach.bg»Избрани Колекции»Ловджийска Манджа
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Нахутът се накисва за една вечер. Нахутът се сварява, а през това време лещата се накисва в топла или дори гореща вода.
Лукът се нарязва на ситно...

1

Загрява се олио в тиган и запържваме ситно нарязан лук и ленти чушки.
Наденицата се нарязва на кръгчета. Сипва се и се запържва леко, добавяме...

Оставете яхнията да ври на слаб огън около 30-40 минути.
Поръсете я със ситно нарязан магданоз и по желание сервирайте с филийки лимон....

В кипящо масло пържим ситно скълцания лук. Посолява се със сол, черен и червен пипер.
Наръсваме брашно и разреждаме с доматен сос и 2 чаши вода...

1

Обелете патладжаните, нарежете ги на кубчета, посолете и ги оставете да се отцедят от горчивината си. Изплакнете ги и сложете да се изпържат в сгорещено...
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: