Gotvach.bg»Избрани Колекции»Марината за Кокошка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Марината за Кокошка

Марината за Кокошка

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно марината за кокошка в Gotvach.bg.
Сочна кокошка в маринатаСочна кокошка в маринатаСкилидките чесън се обелват. Кокошката се измива добре. Пет скилидки чесън се нарязват на ситно. Солта се смесва с мащерката, черния и червения пипер...
Варена кокошкаВарена кокошка
Кокошката се сварява цяла, докато месото не омекне напълно. В тенджерата може да добавите по желание едро нарязани лук, морков, целина, зърна...
Кокошка паприкашКокошка паприкаш
Нарежете кокошката на парчета. Изпържете ги в маслото, а след това в същото масло запържете лука и моркова. След като поомекнат, се прибавя и доматеното...
Пияна кокошкаПияна кокошка
Кокошката се накисва във вода за един час. Отцежда се, подсушава се и се натрива отвън и отвътре с черния пипер и солта. С част от маслото се намазва...
Кокошка кюлбастаКокошка кюлбаста
Почистената и подсушена кокошка обезкостете, доколкото можете, като порционирате. Овкусете парчетата със сол и червен пипер, счукан бахар и оставете...
Селска кокошкаСелска кокошка
Порционирайте кокошката и я задушете в мазнина и малко вода равномерно. Към нея добавете последователно ситно нарязания лук, нарязаните пиперки и...
Кокошка айнгемахтКокошка айнгемахт
Кокошката се измива, почиства и нарязва, след което се сварява в гореща солена вода, заедно с изчистените и ситно нарязани корени за супа /магданоз...
Кокошка ТихуанаКокошка Тихуана
1
Кокошката се прави на порции и се овалва в смесените брашно, черен, червен пипер и сол. Пържат се до зачервяване. Прехвърлят се в тава за печене...
Кокошка плакияКокошка плакия
Нарязваме кокошката на 6 парчета и ги натриваме със сол и червен пипер. Нареждаме половината парчета в тенджера, върху тях редим нарязаните на...
Пълнена кокошкаПълнена кокошка
Измийте кокошката. Посолете отвън и отвътре. Натрийте с олио. Измийте и почистете дреболиите. Задушете ги с ориза, овкусени със сол. Добавете...
Кокошка капамаКокошка капама
Изчистваме и измиваме кокошката. След това я нарязваме на порции. Нарязваме киселото зеле на ситно и го задушаваме с 2 с.л. масло. Когато се...
Панирана кокошкаПанирана кокошка
Изчистваме и измиваме добре кокошката, след което я нарязваме на порции. В тенджера сваряваме порциите месо до готово състояние. След като...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
52
43
33
20
10
Дай твоята оценка: