Gotvach.bg»Избрани Колекции»Нектарини Компот
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Нектарини Компот

Нектарини Компот

Прегледай всички 12 избрани предложения относно нектарини компот в Gotvach.bg.
Компот от пресни нектариниКомпот от пресни нектариниВодата в съда трябва да покрива бурканите Вашият компот от нектарини е готов!...
Компот с хинапКомпот с хинап
Подберете добре узрял хинап. Напълнете буркани, но без да ги препълвате. Във всеки буркан сложете по 1-2 с.л. захар, но не повече, защото ще стане...
Компот от ДиняКомпот от Диня
Отстранете кората на динята. Вътрешността се почиства от семките и се нарязва на малки около 1 сантиметър парчета. В бурканите се слага захарта...
Компот от БананКомпот от Банан
7
По същия начин може да приготвите и компот от нектарини....
Компот от джанкиКомпот от джанки
Компот от джанки - така както го приготвяше баба ми. В големите жеги напитката, която ме разхлажда най-добре, е този компот от джанки....
Компот от дренкиКомпот от дренки
1
Бурканите с компота се затварят хубаво и се нареждат в съд с вода, за да се стерилизират....
Компот от скорушаКомпот от скоруша
След като изстине, компотът се прибира на тъмно и хладно място. Така приготвени компот от скоруша е много полезен....
Компот от черницаКомпот от черница
1
Почистете черниците и ги разпределете в буркани, като количеството плод е по желание. Във всеки буркан сложете 3 до 5 с.л. захар. Долейте бурканите...
Компот от вишнапКомпот от вишнап
Компотът от вишнап е много вкусен....
Компот от мушмулиКомпот от мушмули
Почиствате върха на мушмулите и ги слагате в буркан. Слагате захарта и наливате вода до ръба. Запечатваш и вариш в казан, ако са много бурканите...
Компот от мандариниКомпот от мандарини
Премахваме обелките на мандарините и ги разделяме. Добавяме ги в буркана, доливаме водата и затваряме добре. Стерилизираме бурканите около 10...
Компот от смокиниКомпот от смокини
8
Изваждаме бурканите компот и обръщаме с капачката надолу до пълното изстиване на компота от смокини....

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: