Gotvach.bg»Избрани Колекции»Овкусяване на Пилешки Гърди
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Със смесените подправки се маже пилето както отвън, така и отвътре....

Поставят се пилешките гърди, да се запечатат и от двете страни, за около 4 минути на страна....

В тиган сгорещяваме олиото и запържваме от двете страни маринованите пилешки гърди за 2-3 минути, след което ги подреждаме в тавичка....

Начукайте леко пилешките гърди, в дълбока купа изцедете сока от лимона, добавете зехтина и подправките, сложете гърдите в купата с марината и разбъркайте...

Пасирайте заедно киселото мляко, чесъна, подправките, лимоновата кора и сока.
Намажете добре пилето, покрийте и го охладете за 2 часа....

Намажете добре гърдите и ги запечете на грила за 8-10 минути от всяка страна. Сервирайте със салата по избор....
Рейтинг
5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: