Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сочни Пилешки Гърди
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сочни Пилешки Гърди

Сочни Пилешки Гърди

Прегледай всички 36 авторски предложения относно сочни пилешки гърди в Gotvach.bg.
Сочни пилешки гърди с доматиСочни пилешки гърди с доматиЗапечатайте на силен огън овкусените със сол и черен пипер пилешки гърди от двете страни в зехтин....
Сочни пилешки гърди на фурнаСочни пилешки гърди на фурна
Преди поднасяне, поръсете сочните пилешки гърди на фурна със ситно нарязан свеж магданоз. Добър апетит!...
Сочни пилешки гърдиСочни пилешки гърди
Сочните пилешки гърди са готови....
Сочни пилешки гърди на грил тиганСочни пилешки гърди на грил тиган
Нарежете пилешките гърди на филета....
Сочни мариновани пилешки гърди на скараСочни мариновани пилешки гърди на скара
Пригответе марината от лимоновия сок, соевия сок, олиото, джинджифила, чесъна и лука. Поставете пилето в марината и го оставете в хладилника за...
Пилешки гърди в сачПилешки гърди в сач
Пилешките гърди в сач са много вкусни....
Пилешки гърди с морковиПилешки гърди с моркови
Пилешките гърди се задушават в малко мазнина и се подправят със сол и черен пипер. Задушените гърди се оставят настрани на топло....
Пилешки гърди с тиквичкиПилешки гърди с тиквички
Нарежете месото и го овкусете със сол и черен пипер. Поръсете с брашното и разбъркайте. Сгорещете маслото и олиото в тиган и добавете месото....
Пилешки гърди в сосПилешки гърди в сос
Пилешките гърди се надробяват на парчета. Лукът и морковът се рендосват. В тиган се слага малко олио да загрее....
Пилешки гърди с кашкавалПилешки гърди с кашкавал
Пилешките гърди с кашкавал се поднасят с подходяща гарнитура....
Пилешки гърди с оризПилешки гърди с ориз
Пилешките гърди се сваряват до полуготовност със сол. Свалят се от котлона и се нарязват на малки парчета /може да се разкъсат на късчета/....
Пилешки гърди с прошутоПилешки гърди с прошуто
Сложете върху пилешките гърди. Нарежете всяко парче от сиренето фонтина на 2 и сложете върху прошутото....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: