Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвя Пилешки Гърди
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Сготвя Пилешки Гърди

Как да Сготвя Пилешки Гърди

Прегледай всички 33 подбрани съвети за как да сготвя пилешки гърди в Gotvach.bg.
Пилешки гърди в сачПилешки гърди в сачПилешките гърди в сач са много вкусни....
Пилешки гърди с тиквичкиПилешки гърди с тиквички
Нарежете месото и го овкусете със сол и черен пипер. Поръсете с брашното и разбъркайте. Сгорещете маслото и олиото в тиган и добавете месото....
Пилешки гърди с оризПилешки гърди с ориз
Пилешките гърди се сваряват до полуготовност със сол. Свалят се от котлона и се нарязват на малки парчета /може да се разкъсат на късчета/....
Пилешки гърди с патладжаниПилешки гърди с патладжани
Нарежете пилешките гърди на хапки, запържете в олио на силен огън, добавете лука и запържете, като омекне добавете доматите и нарязаните картофи....
Пилешки гърди с лещаПилешки гърди с леща
В чиния за сервиране се сипва готовата леща и върху нея се нареждат пилешките гърди....
Пилешки гърди в шункаПилешки гърди в шунка
Натрийте пилешките гърди с пипера и салвията. Увийте ги в парчетата шунка и ги фиксирайте с клечки за зъби....
Пилешки гърди с прошутоПилешки гърди с прошуто
Сложете върху пилешките гърди. Нарежете всяко парче от сиренето фонтина на 2 и сложете върху прошутото....
Пилешки гърди с кашкавалПилешки гърди с кашкавал
Пилешките гърди с кашкавал се поднасят с подходяща гарнитура....
Пилешки гърди с морковиПилешки гърди с моркови
Пилешките гърди се задушават в малко мазнина и се подправят със сол и черен пипер. Задушените гърди се оставят настрани на топло....
Пилешки гърди в сосПилешки гърди в сос
Пилешките гърди се надробяват на парчета. Лукът и морковът се рендосват. В тиган се слага малко олио да загрее....
Пилешки гърди по варненскиПилешки гърди по варненски
1
Измийте и след това подсушете пилешките гърди. Нарежете ги на няколко по-едри парчета и ги запържете в силно сгорещеното масло и олио....
Пилешки гърди по киевскиПилешки гърди по киевски
От пилешките гърди се отделят малките филета. Голямото филе се начуква и в него се поставя масло с големината на орех....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: