Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвя Грах
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Сготвя Грах

Как да Сготвя Грах

Открий всички 12 подбрани съвети за как да сготвя грах в Gotvach.bg.
Какво да сготвя с грахКакво да сготвя с грахКакво да сготвим с грах - Кремсупа от грах - тази кремсупа със замразен грах и картофи е гъста, полезна и ще бъде на масата ви за по-малко от 20...
ГрахГрах
2
Грахът е диетична храна, която може спокойно да включите в менюто си, ако сте решили да свалите няколко килограма и да влезете във форма....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
След като поомекнат добавям граха, запържвам за 2-3 минути....
Какаов сладкиш Да си оближеш пръститеКакаов сладкиш Да си оближеш пръстите
Този какаов сладкиш да си оближеш пръстите е явно повече от вкусен....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който...
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Какво да сготвя днесКакво да сготвя днес
1
Печете около час и половина, като трябва да разбъркате по някое време, за да се получи хубавия сос....
Как да сготвя заек?Как да сготвя заек?
Това време е достатъчно, за да може месото да се сготви идеално, без да губи сочност....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
51
44
30
20
10
Дай твоята оценка: