Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвя Манатарки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
МанатаркиМанатарките /Boletus/ са род базидиеви гъби от семейство Манатаркови, чиито членове носят едноименното наименование манатарки....
Манатарки в масло
Манатарките се запържват до леко златисто, след което към тях се добавя водата и се оставя да изври....
Манатарки с оризПочистете добре манатарките и ги нарежете на филийки. Оризът измийте и отцедете....
5
Манатарки по италиански
Почистваме гъбите и ги сваряваме за 15-20 минути с подсолена вода, отцеждаме ги и ги задушаваме в маслото.
В тенджера сгорещяваме олиото, прибавяме...
Мариновани манатарки и печурки
Варете добре почистените и нарязани на филийки гъби около 20 мин.
Пригответе маринатата от гореописаните продукти с литър вода без копъра и сложете...
Стерилизирани Манатарки в Буркани
Марината се приготвя, като поставяме водата да заври и прибавяме подправките заедно с лимонена киселина....
Манатарки с масло и чесън
Ползвах замразени манатарки, които, първо, размразих и нарязах на дребни парчета....
Рейтинг
3.2
Общо гласували: 5
50
42
32
21
10
Дай твоята оценка: