Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвя Заек
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
![Заек по Провански](/files/lib/250x250/meat_dish1.webp)
2
![Заек от свинско](/files/lib/250x250/meatloaf-mince09.webp)
От каймата се прави фигура, която прилича на заек, и се шпикова с тънко нарязаната сланина....
![Заек по домашно](/files/lib/250x250/zaek-v-guvech.webp)
4
![Заек по градинарски](/files/lib/250x250/zaek-gradinarski.webp)
Най-отгоре подреждаме парчетата заешко месо.
Зашиваме с водата и доматения сос....
![Заек по креолски](/files/lib/250x250/nopic.webp)
Измиваме добре заека и го накисваме в студена вода с 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 6 часа....
![Заек по хайдушки](/files/lib/250x250/zaek-haidushki.webp)
1
![Заек по тракийски](/files/lib/250x250/zaek-trakiiski2.webp)
Нарязва се заешкото месо на по-едри парчета. Тиквичките и патладжанът се обелват и нарязват на едри кубчета....
![Заек по провансалски](/files/lib/250x250/zaeshko-podpravki.webp)
Загрейте мазнина в подходящ висок съд с капак и сложете заешкото да се задушава за около 20-30 минути.
10 минути преди да свалите заека от котлона...
![Заек по селски](/files/lib/250x250/rabbit-tomato-pieses.webp)
Накисвате заека за 5-6 часа в равни количества оцет и вода, изплаквате и го нарязвате на порции, които запържвате от всички страни в сгорещената мазнина...
![Заек по шопски](/files/lib/250x250/rabbit-chilli.webp)
1
![Заек с ябълки](/files/lib/250x250/zaeshko-rozmarin.webp)
Подготвеният за термична обработка заек се накисва в маринатата, приготвена от оцет, сол, розмарин, черен пипер, мащерка и вода, за 1 час....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: