Gotvach.bg»Избрани Колекции»Октопод по Гръцки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Октопод по Гръцки

Октопод по Гръцки

Открий всички 12 подбрани съвети относно октопод по гръцки в Gotvach.bg.
Октопод по гръцкиОктопод по гръцкиПоднесете октопода по гръцки с гарнитура от зелена салата и мариновано сирене по желание....
Варен октопод по гръцкиВарен октопод по гръцки
С него се залива октоподът и се оставя да 10 часа в хладилник. Сервира се цял в голяма чиния. Вареният октопод по гръцки е готов....
Салата от октопод по средиземноморскиСалата от октопод по средиземноморски
Сварете почистения октопод в подсолена вода за 20-25 минути, докато омекне. Ако го преварите, ще стане жилав....
Салата от октопод по галисийскиСалата от октопод по галисийски
2
Нарежете сварения октопод на колелца и прехвърлете в подходяща купа....
Картофено пюре с октопод по галисийскиКартофено пюре с октопод по галисийски
В чашки разпределете от картофеното нежно кремче, подредете парченца октопод и отгоре залейте с малко от зехтиновата емулсия....
Печен октоподПечен октопод
Подправете със сол и черен пипер и сервирайте печения октопод. Добър апетит!...
Пържен октоподПържен октопод
10
Ако приготвяте голям октопод, го сложете да се свари за 30-40 минути. Сварения октопод извадете, отцедете и нарежете на парчета....
Паниран октоподПаниран октопод
1
Овалвайте всяко парче октопод в панировката и пускайте в сгорещена мазнина....
Октопод на скараОктопод на скара
Сервирайте октопод на скара заедно със зеленчуците, украсени със стръкче босилек или мента и лук....
Октопод на тиганОктопод на тиган
Уникално вкусна рецепта за октопод на тиган....
Предястие с октоподПредястие с октопод
Октоподът го нарязваме на парчета, подреждаме в чиния, украсяваме предястието с октопод с варените яйчица и преди сервиране го ползваме със соса....
Постен паниран октоподПостен паниран октопод
Когато октоподът е сварен, оставете го настрана да се охлади. Когато октоподът се охлади, нарежете го на по-малки парчета....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: