Gotvach.bg»Избрани Колекции»Оригинален Пататник
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Сложете тавата с пататник и печете около 30 мин. или до зачервяване. Обърнете върху плосък капак (без ръб) този златоградски пататник....

Когато пърленката пататник се запече отдолу, обърнете и от другата страна и пак захлупете с капака.
И така правите всички пърленки пататник....

Пататникът е лесно и икономично ястие, което в повечето случаи е на тиган, но ето и бърза рецепта за пататник на фурна в 3 стъпки:
1....

След като го извадим топъл от фурната, намазваме родопския пататник по желание с краве масло....

1

Бърза алтернативна на класическия пататник – за заети домакини.
Картофите се настъргват сурови в голяма купа....

Бутчетата се сваряват и се обезкостяват. Отделяме си само месото, кожата я махаме.
Картофите се обелват, нарязват се на много малки парчета, за...

1
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 8
52
43
32
21
10
Дай твоята оценка: