Gotvach.bg»Избрани Колекции»Оригинален Пататник
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Оригинален Пататник

Оригинален Пататник

Разгледай всички 22 авторски предложения относно оригинален пататник в Gotvach.bg.
Лесен пататникЛесен пататникПататникът не трябва да бъде много дебел, за да може да се изпече добре....
Родопски пататникРодопски пататник
1
Намажете готовия пататник обилно с масло и го охладете леко, преди да поднесете....
Старовремски ПататникСтаровремски Пататник
Изсипваме готовата смес за лесния пататник. Печем пататника в тава на 200 °C за 20 минути (предварително загрята)....
Златоградски пататникЗлатоградски пататник
Сложете тавата с пататник и печете около 30 мин. или до зачервяване. Обърнете върху плосък капак (без ръб) този златоградски пататник....
Постен пататникПостен пататник
Сервирайте пататника топъл със зелена салата или кисело мляко....
Вит пататникВит пататник
Бърза алтернативна на класическия пататник – за заети домакини. Картофите се настъргват сурови в голяма купа....
Кърджалийски пататникКърджалийски пататник
1
Бележка: Снимките, които качвам с рецептата, са на кърджалийски пататник, приготвен в голяма тава и изпечен в печка Пауталия :) В Родопите пататниците...
Момчиловски ПататникМомчиловски Пататник
Пататникът е лесно и икономично ястие, което в повечето случаи е на тиган, но ето и бърза рецепта за пататник на фурна в 3 стъпки: 1....
Бърз пататникБърз пататник
Бързият пататник може да се пече и на фурна. Поднасяме с гарнитура по избор....
Чепеларски ПататникЧепеларски Пататник
След като го извадим топъл от фурната, намазваме родопския пататник по желание с краве масло....
Пърленки ПататникПърленки Пататник
Когато пърленката пататник се запече отдолу, обърнете и от другата страна и пак захлупете с капака. И така правите всички пърленки пататник....
Торта ПататникТорта Пататник
Бутчетата се сваряват и се обезкостяват. Отделяме си само месото, кожата я махаме. Картофите се обелват, нарязват се на много малки парчета, за...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
52
43
32
21
10
Дай твоята оценка: