Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Пататник
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Отгоре върху селския пататник поръсваме останалия кашкавал.
Печем пататника с брашно на 220°C за 15-20 минути до златисто....

9

Разстилате равномерно сместа и отгоре добавяте слайсчета с масло върху вкусния пататник....

Добавя се в нагорещена фурна на 180 градуса да се запече мъжкия пататник с кашкавал за около 10-15 минути....

Нареденият пататник се поръсва с масло и се маже с разбитите яйца. Печете в загрята фурна на умерена температура....

След като извадим от фурната пататника, го мажем с масло и покриваме с кърпа за десетина минути....

Пататникът се готви около десет минути на страна на средно силен огън, след което се завива с кърпа и задушава около 20 минути....

Морковите, картофите и тиквичката се рендосват, осоляват се и се оставят в гевгир, да се отцеди водата им.
През това време разбиваме яйцето и...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: