Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Баклава
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Баклава с еритритолСлед което започвате да редите баклавата. Пригответе си подходяща тавичка и намаслете дъното ѝ....
Баклава с плънкаСиропирайте вече изстиналата баклава с горещия сироп, приготвен от захарта и водата, лимоновата кора и ванилията, кипнали върху котлона....
3
Баклава с кадаиф
Първо се приготвя сиропът, като за целта се смесват водата, захарта и се оставя да ври на котлона за 5 минути....
Баклава с бутертестоПригответе сиропа, като варите продуктите за него няколко минути.
Приготвената бутер баклава сиропирайте със захарния сироп....
5
Баклава с грисЗалейте охладената баклава с топлия захарен сироп. Оставете баклавата с грис да престои една нощ преди да я поднесете....
1
Баклава с локумПриготвяте захарен сироп. Тук вече е въпрос на вкус. Аз лично за това количество баклава използвах 500 мл вода и около 250 г захар....
1
Баклава с бисквити
Изпечената топла баклава, заливате с топъл сироп (не горещи). Оставяте баклавата да попие сиропа и охлади....
Баклава с канелаГотовата баклава режем на парчета и намазваме с разтопеното масло или горещото олио и я слагаме да се пече в умерена фурна....
2
Рейтинг
4
Общо гласували: 10
53
45
31
21
10
Дай твоята оценка: