Gotvach.bg»Избрани Колекции»Баклава на Рулца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Баклава на Рулца

Баклава на Рулца

Разгледай всички 12 избрани предложения за баклава на рулца в Gotvach.bg.
Баклава на рулцаБаклава на рулцаВадите и рулцата, когато са готови, и оставяте и тях да изстинат. Когато и двете неща са студени, заливате рулцата със сиропа....
Баклава на рулцаБаклава на рулца
Горещата баклава се залива с охладения сироп и десертът се прибира за 1 нощ в хладилник....
Баклава на рулца със стафидиБаклава на рулца със стафиди
Оставете баклавата да се охлади добре и да поеме добре сиропът. Пригответе тази баклава на рулца със стафиди и изненадайте гостите си....
Рулца с мармаладРулца с мармалад
Яйцата се разбиват със захарта до побеляване. Прибавят се млякото, олиото, амонячната сода, разтворена в малко оцет или лимонов сок, и брашното със...
Рулца с картофиРулца с картофи
1
Сварявате картофите. Обелват ги и ги смачквате на пюре. Добавя натрошеното сирене и яйцето. Нарязания на ситно зелениия лук и заедно с магданоза ги...
Рулца с патладжаниРулца с патладжани
1
Във всеки патладжан се слага по лъжица от плънката и се завиват на стегнати рулца....
Рулца с каймаРулца с кайма
1
Рулцата с кайма са готови....
Свински рулца с беконСвински рулца с бекон
1
Начукайте пържолите на тънко. Поръсете със сол и черен пипер на вкус. По желание може да добавите и други любими подправки - аз сложих малко чубрица...
Празнични рулца с шункаПразнични рулца с шунка
Поставя се по 1 ч.л. от плънката и навиваме на рулце....
Телешки рулца с гъбиТелешки рулца с гъби
Подредете готовите рулца в плато и ги полейте със соса, получен при готвенето....
Палачинкови рулца с бешамелПалачинкови рулца с бешамел
Нарязваме шунката на малки кубчета. Взимаме една палачинка и я мажем с 1-2 лъжици от соса (аз използвам домашен сос с босилек и чесън), настъргваме...
Пържени рулца с беконПържени рулца с бекон
1
В средата поставяме лента кашкавал и се навива на рулце, за да не изтича кашкавалът....

Рейтинг

3.2
Общо гласували: 6
51
42
30
23
10
Дай твоята оценка: