Gotvach.bg»Избрани Колекции»Постна Баклава
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Постна Баклава

Постна Баклава

Разгледай всички 12 избрани предложения относно постна баклава в Gotvach.bg.
Постна баклава за Бъдни вечерПостна баклава за Бъдни вечерВ тава започваме да редим по две точени кори за баница или баклава. И ръсим богато от галетата, бисквитите и орехите....
Постна баклава с бишкоти и орехиПостна баклава с бишкоти и орехи
Постната баклава с бишкоти и орехи е готова....
Лесна Постна БаклаваЛесна Постна Баклава
Изстиналата баклава се залива с горещия сироп. Оставя се да попие сиропа около 1 час, ако остане сироп, се сварява и пак се залива....
Постна баклава с орехи във формата на розиПостна баклава с орехи във формата на рози
Вкусът им е прекрасен - сочна постна баклава с орехи във формата на рози....
Постна празнична баклава за Бъдни вечерПостна празнична баклава за Бъдни вечер
Вижте също как се прави баклава Саралия или прочетете за тайните на турската баклава....
Баклава с еритритолБаклава с еритритол
1
Заливате вече изстиналата баклава със сиропа и я оставяте да попие. Най-сочна и вкусна ще е баклавата с еритритол, ако преседи една нощ....
Баклава с млякоБаклава с мляко
Изпечете до готовност турската баклава. За сирипирането сложете 3 чаши прясно мляко с 3 чаши захар и бъркайте до разтопяване на захарта....
Баклава с шоколадБаклава с шоколад
Сервирайте и се насладете на баклава с шоколад....
Баклава с МаскарпонеБаклава с Маскарпоне
Баклавата с Маскарпоне има невероятен вкус....
Баклава с плънкаБаклава с плънка
4
Сиропирайте вече изстиналата баклава с горещия сироп, приготвен от захарта и водата, лимоновата кора и ванилията, кипнали върху котлона....
Баклава с орехиБаклава с орехи
13
Вижте също как да си направите баклава за Коледа или любимата турска баклава....
Баклава с кадаифБаклава с кадаиф
Първо се приготвя сиропът, като за целта се смесват водата, захарта и се оставя да ври на котлона за 5 минути. Снема се и добавяме лимонов сок и канелата...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
52
44
30
22
10
Дай твоята оценка: