Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кавърма Постна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Постна кавърма с печуркиСервирайте кавърмата топла с пресен хляб.
Постната кавърма с печурки е много вкусна....
Постна кавърма с гъбиГъбите се почистват и нарязват на едро с пънчетата.
Чушките, лукът и морковът се нарязват на ситно, а картофите, тиквичката и доматът – на кубчета...
1
Свинска кавърмаРазпределете кавърмата в гювечета и печете на 200градуса за 30минути или до готовност. Поръсете с нарязан магданоз....
2
Родопска кавърмаРазпределете кавърмата в гювечета и ги поставете в студена фурна. Включете на 200 градуса....
3
Кайзер кавърма
Почистете месото от ципите и го оформете на парчета с продълговата форма.
Посолете и поръсете обилно с червен пипер. Така приготвените парчета...
Селска кавърма
Нарежете месото на малки парчета и го задушете до омекване в маста и малко вода.
Извадете го и в същата мазнина задушете нарязаните чушки от туршия...
Агнешка кавърма
Агнешкото месо се обезкостява и нарязва на големи парчета. Те се задушават с част от маслото и малко вода. Слагате лютите чушки и овкусявате с черен...
Кавърма-кебап
Нарязвате месото на кубчета и леко го запържвате в сгорещена мазнина. Прибавяте ситно нарязания праз и нарязаните на парченца пиперки.
След като...
Странджанска кавърма
Нарязваме месото на парчета и го запържваме в загрятото олио.
Прибавяме нарязания на полумесеци лук и задушаваме за кратко.
Добавяме нарязаните...
Татар кавърма
Месото се нарязва на ивици и кавърмата се сервира със зеленчуковия сос.
Татар кавърмата е готова....
Кавърма кебапФурната се настройва на 250 градуса и кавърма кебапът се пече около 40 минути.
Готовата кавърма кебап се поръсва с пресен магданоз....
1
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: