Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кавърма Постна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Сервирайте кавърмата топла с пресен хляб.
Постната кавърма с печурки е много вкусна....

Нарежете измитото и подсушено месо на кубчета (около 40 г кубчето). Задушете го в олиото до побеляване. Прехвърлете месото заедно със сока в глинен...

Нарязваме месото на парчета и го запържваме в загрятото олио.
Прибавяме нарязания на полумесеци лук и задушаваме за кратко.
Добавяме нарязаните...

2

3

Агнешкото месо се обезкостява и нарязва на големи парчета. Те се задушават с част от маслото и малко вода. Слагате лютите чушки и овкусявате с черен...

Нарязвате месото на кубчета и леко го запържвате в сгорещена мазнина. Прибавяте ситно нарязания праз и нарязаните на парченца пиперки.
След като...

Нарежете месото на малки парчета и го задушете до омекване в маста и малко вода.
Извадете го и в същата мазнина задушете нарязаните чушки от туршия...

Почистете рибата от главата, люспите (ако има) перките, кожата и костите. Нарежете на парченца и запържете в сгорещеното олио. Изваждаме готовата...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: