Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кавърма Постна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Постна кавърма с печуркиСервирайте кавърмата топла с пресен хляб.
Постната кавърма с печурки е много вкусна....
Постна кавърма с гъбиГъбите се почистват и нарязват на едро с пънчетата.
Чушките, лукът и морковът се нарязват на ситно, а картофите, тиквичката и доматът – на кубчета...
1
Тракийска кавърмаСервирайте порция кавърма с пържено яйце.
По желание може да поръсите с нарязан магданоз.
Тракийската кавърма е много вкусна....
1
Татар кавърма
Месото се нарязва на ивици и кавърмата се сервира със зеленчуковия сос.
Татар кавърмата е готова....
Патладжанена кавърма
Разбъркваме зеленчуковата кавърма още малко, да се смесят вкусовете.
Сервирате патладжанената кавърма топла....
Зеленчукова кавърма
Накрая се добавят солта, доматите, останалите подправки и отново се оставя на бавен огън, докато зеленчуковата кавърма остане на мазнина....
Сръбска кавърмаСвинската кавърма се доварява още 10-15 минути и се сервира топла.
Приятен апетит!...
1
Кавърма кебапФурната се настройва на 250 градуса и кавърма кебапът се пече около 40 минути.
Готовата кавърма кебап се поръсва с пресен магданоз....
2
Чобан кавърма
Кавърмата се вари на среден огън до пълна готовност на месото и пълното омекване на зеленчуците.
Чобан кавърмата е готова....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: