Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вегетарианска кавърмаТиквичките, патладжана, морковите, ябълката и зелените домати се бланшират в подсолена вода.
Гъбите се задушават в малко мазнина и бяло вино....
Риба кавърма
Почистете рибата от главата, люспите (ако има) перките, кожата и костите. Нарежете на парченца и запържете в сгорещеното олио. Изваждаме готовата...
Родопска кавърмаРазпределете кавърмата в гювечета и ги поставете в студена фурна. Включете на 200 градуса....
3
Свинска кавърмаРазпределете кавърмата в гювечета и печете на 200градуса за 30минути или до готовност. Поръсете с нарязан магданоз....
2
Кайзер кавърма
Почистете месото от ципите и го оформете на парчета с продълговата форма.
Посолете и поръсете обилно с червен пипер. Така приготвените парчета...
Пилешка кавърмаИзмийте пилешкото и го нарежете на кубчета.
Запържете го в тиган в малко мазнина, заедно с лука и добавете морковите, чушките и гъбите.
Подправете...
4
Агнешка кавърма
Агнешкото месо се обезкостява и нарязва на големи парчета. Те се задушават с част от маслото и малко вода. Слагате лютите чушки и овкусявате с черен...
Кавърма-кебап
Нарязвате месото на кубчета и леко го запържвате в сгорещена мазнина. Прибавяте ситно нарязания праз и нарязаните на парченца пиперки.
След като...
Странджанска кавърма
Нарязваме месото на парчета и го запържваме в загрятото олио.
Прибавяме нарязания на полумесеци лук и задушаваме за кратко.
Добавяме нарязаните...
Селска кавърма
Нарежете месото на малки парчета и го задушете до омекване в маста и малко вода.
Извадете го и в същата мазнина задушете нарязаните чушки от туршия...
Плевенска кавърма
След второто наливане прибавете червения пипер и когато кавърмата е готова, я изсипете върху свареното пиле....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: