Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кавърма Постна

Кавърма Постна

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно кавърма постна в Gotvach.bg.
Кавърма кебапКавърма кебапФурната се настройва на 250 градуса и кавърма кебапът се пече около 40 минути. Готовата кавърма кебап се поръсва с пресен магданоз....
Хайдушка кавърмаХайдушка кавърма
1
Поднасяме нашата хайдушка кавърма с чаша червено вино....
Измирска кавърмаИзмирска кавърма
1
Отгоре слагаме от кавърмата....
Родопска кавърмаРодопска кавърма
3
Разпределете кавърмата в гювечета и ги поставете в студена фурна. Включете на 200 градуса....
Плевенска кавърмаПлевенска кавърма
След второто наливане прибавете червения пипер и когато кавърмата е готова, я изсипете върху свареното пиле....
Банска КавърмаБанска Кавърма
1
Поднасяме банската кавърма топла, поръсена с пресен магданоз....
Домашна кавърмаДомашна кавърма
Гответе кавърмата до изпаряване на течността и готовност на месото....
Патладжанена кавърмаПатладжанена кавърма
Разбъркваме зеленчуковата кавърма още малко, да се смесят вкусовете. Сервирате патладжанената кавърма топла....
Зеленчукова кавърмаЗеленчукова кавърма
Накрая се добавят солта, доматите, останалите подправки и отново се оставя на бавен огън, докато зеленчуковата кавърма остане на мазнина....
Татар кавърмаТатар кавърма
Месото се нарязва на ивици и кавърмата се сервира със зеленчуковия сос. Татар кавърмата е готова....
Странджанска кавърмаСтранджанска кавърма
Нарязваме месото на парчета и го запържваме в загрятото олио. Прибавяме нарязания на полумесеци лук и задушаваме за кратко. Добавяме нарязаните...
Воеводска кавърмаВоеводска кавърма
Нарежете измитото и подсушено месо на кубчета (около 40 г кубчето). Задушете го в олиото до побеляване. Прехвърлете месото заедно със сока в глинен...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: