Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Почистете рибата от главата, люспите (ако има) перките, кожата и костите. Нарежете на парченца и запържете в сгорещеното олио. Изваждаме готовата...

Нарежете месото на малки парчета и го задушете до омекване в маста и малко вода.
Извадете го и в същата мазнина задушете нарязаните чушки от туршия...

Разбъркваме зеленчуковата кавърма още малко, да се смесят вкусовете.
Сервирате патладжанената кавърма топла....

Накрая се добавят солта, доматите, останалите подправки и отново се оставя на бавен огън, докато зеленчуковата кавърма остане на мазнина....

След второто наливане прибавете червения пипер и когато кавърмата е готова, я изсипете върху свареното пиле....

Нарежете измитото и подсушено месо на кубчета (около 40 г кубчето). Задушете го в олиото до побеляване. Прехвърлете месото заедно със сока в глинен...

1
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: