Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кавърма Постна

Кавърма Постна

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно кавърма постна в Gotvach.bg.
Кайзер кавърмаКайзер кавърмаПочистете месото от ципите и го оформете на парчета с продълговата форма. Посолете и поръсете обилно с червен пипер. Така приготвените парчета...
Риба кавърмаРиба кавърма
Почистете рибата от главата, люспите (ако има) перките, кожата и костите. Нарежете на парченца и запържете в сгорещеното олио. Изваждаме готовата...
Селска кавърмаСелска кавърма
Нарежете месото на малки парчета и го задушете до омекване в маста и малко вода. Извадете го и в същата мазнина задушете нарязаните чушки от туршия...
Патладжанена кавърмаПатладжанена кавърма
Разбъркваме зеленчуковата кавърма още малко, да се смесят вкусовете. Сервирате патладжанената кавърма топла....
Зеленчукова кавърмаЗеленчукова кавърма
Накрая се добавят солта, доматите, останалите подправки и отново се оставя на бавен огън, докато зеленчуковата кавърма остане на мазнина....
Старобългарска кавърмаСтаробългарска кавърма
7
Ако обичате да си угаждате, тази кавърма в омлет е за вас....
Плевенска кавърмаПлевенска кавърма
След второто наливане прибавете червения пипер и когато кавърмата е готова, я изсипете върху свареното пиле....
Домашна кавърмаДомашна кавърма
Гответе кавърмата до изпаряване на течността и готовност на месото....
Банска КавърмаБанска Кавърма
1
Поднасяме банската кавърма топла, поръсена с пресен магданоз....
Воеводска кавърмаВоеводска кавърма
Нарежете измитото и подсушено месо на кубчета (около 40 г кубчето). Задушете го в олиото до побеляване. Прехвърлете месото заедно със сока в глинен...
Хайдушка кавърмаХайдушка кавърма
1
Поднасяме нашата хайдушка кавърма с чаша червено вино....
Сръбска кавърмаСръбска кавърма
1
Свинската кавърма се доварява още 10-15 минути и се сервира топла. Приятен апетит!...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: