Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кавърма по Радомирски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусна кавърма по радомирски
В дълбок съд задушаваме месото, нарязано на парчета, в олиото и малко водичка за около 20 минути.
Прибавяме лука, нарязан на дребно, доматите,...
Гювече по радомирски
Върху всяко чукнете по едно яйце и печете до готовност на яйцето. Поднесете гювечето по радомирски топло и с люта пиперка....
Зелник по радомирски
След това намаляваме на 180 и печем до готовност, до появата на приятна златиста коричка върху зелник по радомирски....
Картофена салата по радомирски
Сваряваме картофите, леко топли се обелват и ги нарязваме на кубчета. Сухите чушки се почистват от семето, измиваме с вода и нарязваме на дребно....
Кавърма по КюстендилскиСервирайте кавърмата, като на всяка порция трябва да има по едно яйце.
Кавърмата по Кюстендилски е готова....
1
Кавърма по Ловджийски
При готовност поръсете кавърмата с нарязан магданоз и сервирайте.
Кавърмата по Ловджийски е готова....
Кавърма по воденичарски
Месото се нарязва на късчета и се изпържва в маста до омекване. Прибавя се нарязаният на филийки лук.
След като омекне лукът, се прибавя дробът...
Кавърма по странджански
Кавърмата по странджански се поднася, докато е топла, в саханче или гювече....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 7
52
42
31
22
10
Дай твоята оценка: