Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кавърма по Радомирски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кавърма по Радомирски

Кавърма по Радомирски

Открий всички 12 подбрани съвети за кавърма по радомирски в Gotvach.bg.
Кавърма по радомирскиКавърма по радомирскиСместа се разпределя в гювечета и отгоре се чуква по едно яйце....
Вкусна кавърма по радомирскиВкусна кавърма по радомирски
В дълбок съд задушаваме месото, нарязано на парчета, в олиото и малко водичка за около 20 минути. Прибавяме лука, нарязан на дребно, доматите,...
Оригинална кавърма по радомирскиОригинална кавърма по радомирски
Пържете кавърмата до готовност на яйцата....
Гювече по радомирскиГювече по радомирски
Върху всяко чукнете по едно яйце и печете до готовност на яйцето. Поднесете гювечето по радомирски топло и с люта пиперка....
Зелник по радомирскиЗелник по радомирски
След това намаляваме на 180 и печем до готовност, до появата на приятна златиста коричка върху зелник по радомирски....
Картофена салата по радомирскиКартофена салата по радомирски
Сваряваме картофите, леко топли се обелват и ги нарязваме на кубчета. Сухите чушки се почистват от семето, измиваме с вода и нарязваме на дребно....
Кавърма по КюстендилскиКавърма по Кюстендилски
1
Сервирайте кавърмата, като на всяка порция трябва да има по едно яйце. Кавърмата по Кюстендилски е готова....
Кавърма по ЛовджийскиКавърма по Ловджийски
При готовност поръсете кавърмата с нарязан магданоз и сервирайте. Кавърмата по Ловджийски е готова....
Кавърма по копривщенскиКавърма по копривщенски
4
Кавърмата по копривщенски се оставя се за още няколко минути....
Кавърма по копривщенскиКавърма по копривщенски
2
Извадете ги и чукнете по едно яйце. Върнете и доопечете....
Кавърма по воденичарскиКавърма по воденичарски
Месото се нарязва на късчета и се изпържва в маста до омекване. Прибавя се нарязаният на филийки лук. След като омекне лукът, се прибавя дробът...
Кавърма по странджанскиКавърма по странджански
Кавърмата по странджански се поднася, докато е топла, в саханче или гювече....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
52
42
31
22
10
Дай твоята оценка: