Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кавърма по Радомирски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кавърма по Радомирски

Кавърма по Радомирски

Открий всички 12 подбрани съвети за кавърма по радомирски в Gotvach.bg.
Кавърма по радомирскиКавърма по радомирскиСместа се разпределя в гювечета и отгоре се чуква по едно яйце....
Оригинална кавърма по радомирскиОригинална кавърма по радомирски
Пържете кавърмата до готовност на яйцата....
Вкусна кавърма по радомирскиВкусна кавърма по радомирски
В дълбок съд задушаваме месото, нарязано на парчета, в олиото и малко водичка за около 20 минути. Прибавяме лука, нарязан на дребно, доматите,...
Гювече по радомирскиГювече по радомирски
Върху всяко чукнете по едно яйце и печете до готовност на яйцето. Поднесете гювечето по радомирски топло и с люта пиперка....
Зелник по радомирскиЗелник по радомирски
След това намаляваме на 180 и печем до готовност, до появата на приятна златиста коричка върху зелник по радомирски....
Картофена салата по радомирскиКартофена салата по радомирски
Сваряваме картофите, леко топли се обелват и ги нарязваме на кубчета. Сухите чушки се почистват от семето, измиваме с вода и нарязваме на дребно....
Кавърма по ЛовджийскиКавърма по Ловджийски
При готовност поръсете кавърмата с нарязан магданоз и сервирайте. Кавърмата по Ловджийски е готова....
Кавърма по КюстендилскиКавърма по Кюстендилски
1
Сервирайте кавърмата, като на всяка порция трябва да има по едно яйце. Кавърмата по Кюстендилски е готова....
Кавърма по копривщенскиКавърма по копривщенски
2
Извадете ги и чукнете по едно яйце. Върнете и доопечете....
Кавърма по странджанскиКавърма по странджански
Кавърмата по странджански се поднася, докато е топла, в саханче или гювече....
Кавърма по воденичарскиКавърма по воденичарски
Месото се нарязва на късчета и се изпържва в маста до омекване. Прибавя се нарязаният на филийки лук. След като омекне лукът, се прибавя дробът...
Кавърма по копривщенскиКавърма по копривщенски
4
Кавърмата по копривщенски се оставя се за още няколко минути....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
52
42
31
22
10
Дай твоята оценка: