Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кавърма по Кюстендилски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кавърма по Кюстендилски

Кавърма по Кюстендилски

Разгледай всички 12 подбрани съвети за кавърма по кюстендилски в Gotvach.bg.
Кавърма по КюстендилскиКавърма по КюстендилскиСервирайте кавърмата, като на всяка порция трябва да има по едно яйце. Кавърмата по Кюстендилски е готова....
Кавърма по ЛовджийскиКавърма по Ловджийски
При готовност поръсете кавърмата с нарязан магданоз и сервирайте. Кавърмата по Ловджийски е готова....
Кавърма по радомирскиКавърма по радомирски
2
Сместа се разпределя в гювечета и отгоре се чуква по едно яйце....
Кавърма по копривщенскиКавърма по копривщенски
2
Извадете ги и чукнете по едно яйце. Върнете и доопечете....
Кавърма по странджанскиКавърма по странджански
Кавърмата по странджански се поднася, докато е топла, в саханче или гювече....
Кавърма по воденичарскиКавърма по воденичарски
Месото се нарязва на късчета и се изпържва в маста до омекване. Прибавя се нарязаният на филийки лук. След като омекне лукът, се прибавя дробът...
Кавърма по копривщенскиКавърма по копривщенски
4
Кавърмата по копривщенски се оставя се за още няколко минути....
Пилешка кавърма по селскиПилешка кавърма по селски
2
Поръсвате кавърмата с пресен магданоз....
Свинска кавърма по воденичарскиСвинска кавърма по воденичарски
Свинската кавърма по воденичарски е много вкусна....
Оригинална кавърма по радомирскиОригинална кавърма по радомирски
Пържете кавърмата до готовност на яйцата....
Вкусна кавърма по радомирскиВкусна кавърма по радомирски
В дълбок съд задушаваме месото, нарязано на парчета, в олиото и малко водичка за около 20 минути. Прибавяме лука, нарязан на дребно, доматите,...
Кавърма по Родопски със СвинскоКавърма по Родопски със Свинско
1
Кавърмата по Родопски със Свинско е готова....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка: