Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кавърма по Кюстендилски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кавърма по Кюстендилски

Кавърма по Кюстендилски

Разгледай всички 12 подбрани съвети за кавърма по кюстендилски в Gotvach.bg.
Кавърма по КюстендилскиКавърма по КюстендилскиСервирайте кавърмата, като на всяка порция трябва да има по едно яйце. Кавърмата по Кюстендилски е готова....
Кавърма по ЛовджийскиКавърма по Ловджийски
При готовност поръсете кавърмата с нарязан магданоз и сервирайте. Кавърмата по Ловджийски е готова....
Кавърма по копривщенскиКавърма по копривщенски
4
Кавърмата по копривщенски се оставя се за още няколко минути....
Кавърма по копривщенскиКавърма по копривщенски
2
Извадете ги и чукнете по едно яйце. Върнете и доопечете....
Кавърма по радомирскиКавърма по радомирски
2
Сместа се разпределя в гювечета и отгоре се чуква по едно яйце....
Кавърма по воденичарскиКавърма по воденичарски
Месото се нарязва на късчета и се изпържва в маста до омекване. Прибавя се нарязаният на филийки лук. След като омекне лукът, се прибавя дробът...
Кавърма по странджанскиКавърма по странджански
Кавърмата по странджански се поднася, докато е топла, в саханче или гювече....
Свинска кавърма по воденичарскиСвинска кавърма по воденичарски
Свинската кавърма по воденичарски е много вкусна....
Пилешка кавърма по селскиПилешка кавърма по селски
2
След около 15-20 мин. се добавя червен пипер и кавърмата се отстранява от огъня. Поръсвате пилешката кавърма с пресен магданоз....
Вкусна кавърма по радомирскиВкусна кавърма по радомирски
В дълбок съд задушаваме месото, нарязано на парчета, в олиото и малко водичка за около 20 минути. Прибавяме лука, нарязан на дребно, доматите,...
Оригинална кавърма по радомирскиОригинална кавърма по радомирски
Пържете кавърмата до готовност на яйцата....
Кавърма по Родопски със СвинскоКавърма по Родопски със Свинско
1
Кавърмата по Родопски със Свинско е готова....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка: