Gotvach.bg»Избрани Колекции»Заешка Кавърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заешка яхния
Пригответе марината от сварени моркови, лук, целина, 2 дафинови листа, 1/2 ч.ч. вино, 1/4 ч.ч. оцет, зърна черен пипер и карамфил и накиснете заешкото...
Заешка пастърмаНакиснете целите заешки филета в него за 18 часа.
След това ги отцедете добре и през единия край на всяко парче порбодете с конец....
1
Заешка дреболияЗаешката глава се разцепва, отстраняват се очите. Главата, вратът, крачетата, сърцето и дробовете се измиват и подсушават....
1
Заешка супа
Отделения кош с шията и дреболийките слагаме в тенджера под налягане в посолена вода и варим след сигнализацията за начало на процеса около 20 минутки...
Печена заешка плешкаПлешката се пече нарязана на порции или цяла. Измитото месо се отцежда, обелва се и се шпикова с тънки парчета сланина. Залива се със сгорещен маргарин...
1
Заек в тиква
Шпикованият заек, нарязаният наедро лук, празът, беконът, предварително пасираните домати, виното, арпаджика и останалият чесън се поставят в тенджера...
Заек в гърнеОставете да се охлади и накиснете заека в нея за 1 денонощие, като се обръща на няколко пъти....
1
Заек с горчицаЗаекът се измива, подсушава се и се нарязва на порции. Поръсва се със сол и черен пипер....
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: