Gotvach.bg»Избрани Колекции»Каварма от Заек в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Гювечът се омазва със олио. Първо се слагат картофите, морковите и лукът, след което най-отгоре и заекът....

Половината от картофите и морковите се слагат в гювеча. Нарежда се от заешкото месо. Поръсва се с малко сол и червен пипер....

Всичко се реди в гювечето: ред заек, покриваме равномерно с лук и чесън, 3-4 парчета от гъбите и бекон и повтаряме, докато продуктите свършат, като...

Нарежете моркова на едри колелца и го изсипете при заека. Залейте с вода и печете заешкия гювеч на 250 градуса за около 2 часа и 30 минути....

Накрая добавяме листата дафинов лист и печем домашен заек в гювеч във фурна на 180 градуса за около два часа....

Печеният заек се сервира с отлежало червено вино:) Да ви е сладко!
Пияният заек в гювеч е готов....

1

Подреждайте в гювеча, като между месото слагате скилидките чесън, розмарина и дафиновия лист....

1
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: