Gotvach.bg»Избрани Колекции»Заек в Гювеч с Бира
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
![Лесен гювеч с цял заек и бира](/files/lib/250x250/zaek-kartofi-bira-guvech.webp)
![Печен Заек с Бира](/files/lib/250x250/pechen-zaek-bira.webp)
Разбъркайте и сипете бирата, подредете порциите заешко и прибавете още една чаша вода....
![Домашен заек в гювеч](/files/lib/250x250/domashen-zaek-guvech.webp)
Накрая добавяме листата дафинов лист и печем домашен заек в гювеч във фурна на 180 градуса за около два часа....
![Пиян заек в гювеч](/files/lib/250x250/zaek-guvech3.webp)
Печеният заек се сервира с отлежало червено вино:) Да ви е сладко!
Пияният заек в гювеч е готов....
![Лесен заек в гювеч](/files/lib/250x250/zaek-morkov-guvech.webp)
Нарежете моркова на едри колелца и го изсипете при заека. Залейте с вода и печете заешкия гювеч на 250 градуса за около 2 часа и 30 минути....
![Печен заек в гювеч](/files/lib/250x250/guvetch-pile.webp)
Накиснете заека за 1 нощ в марината от равно количество вино и вода, 1 едро нарязана глава лук, 2-3 разцепени моркова, парче целина....
![Пълнен заек в гювеч](/files/lib/250x250/stuffed-rabbit1.webp)
1
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 8
54
43
31
20
10
Дай твоята оценка: