Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кавърма по Ловджийски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кавърма по ЛовджийскиПри готовност поръсете кавърмата с нарязан магданоз и сервирайте.
Кавърмата по Ловджийски е готова....
Кавърма по КюстендилскиСервирайте кавърмата, като на всяка порция трябва да има по едно яйце.
Кавърмата по Кюстендилски е готова....
1
Кавърма по воденичарски
Месото се нарязва на късчета и се изпържва в маста до омекване. Прибавя се нарязаният на филийки лук.
След като омекне лукът, се прибавя дробът...
Кавърма по странджански
Кавърмата по странджански се поднася, докато е топла, в саханче или гювече....
Пилешка кавърма по селскиСлед около 15-20 мин. се добавя червен пипер и кавърмата се отстранява от огъня.
Поръсвате пилешката кавърма с пресен магданоз....
2
Вкусна кавърма по радомирски
В дълбок съд задушаваме месото, нарязано на парчета, в олиото и малко водичка за около 20 минути.
Прибавяме лука, нарязан на дребно, доматите,...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
53
43
31
22
10
Дай твоята оценка: