Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гювече по Ловджийски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Нарежете заека. Запържете бекона, без да добавяте мазнина, добавете месото и лука. Задушавайте до омекване на лука. Сипете виното и 280 мл вода....

Пилето си го нарязваме на порционни парчета. В тиган запържваме бекон и го отделяме настрани.
Месото го запържваме в същата мазнина, като ако е...

Тиквичките се разполовяват и се издълбават. Вътрешното се реже на ситно. Тиквичките се варят за 5 минути в подсолена вода и се охлаждат.
В сгорещеното...

1

3

След това в пръстени гювечета се поставя част от мазнината, парчета от рибата и част от задушения ориз....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
52
44
32
21
10
Дай твоята оценка: