Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гювече по Ловджийски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гювече по Ловджийски

Гювече по Ловджийски

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за гювече по ловджийски в Gotvach.bg.
Пиле по ловджийски с картофиПиле по ловджийски с картофиПоднасяме със салата от зеле пиле по ловджийски с картофи....
Свинско по ловджийски в гювечСвинско по ловджийски в гювеч
Свинското по ловджийски в гювеч е готово....
Сос по ловджийски за месоСос по ловджийски за месо
Сосът по ловджийски за месо е готов за вашите сочни мръвки....
Телешко по ловджийски в Instant PotТелешко по ловджийски в Instant Pot
Да ви е вкусно с това телешко по ловджийски в Instant Pot....
Заек по ловджийски по френска рецептаЗаек по ловджийски по френска рецепта
Нарежете заека. Запържете бекона, без да добавяте мазнина, добавете месото и лука. Задушавайте до омекване на лука. Сипете виното и 280 мл вода....
Пиле по ловджийски с кисели краставички и гъбен сосПиле по ловджийски с кисели краставички и гъбен сос
Пилето си го нарязваме на порционни парчета. В тиган запържваме бекон и го отделяме настрани. Месото го запържваме в същата мазнина, като ако е...
Пържоли по ловджийскиПържоли по ловджийски
1
Пържолите по ловджийски са готови....
Заек по ловджийскиЗаек по ловджийски
3
Заекът се одира от кожата, почиства се от вътрешностите, измива се със студена вода и се накисва за 3 до 5 часа в студена вода. След това се залива...
Свинско по ловджийскиСвинско по ловджийски
1
Поднесете свинското по ловджийски с резени лимон....
Заешко по ловджийскиЗаешко по ловджийски
1
Приготвя се марината от 1л. вода и 1 л. оцет. , прибавя се 1 глава лук, нарязан на четири равни части, 1 морков, малко целина, един корен пащърнак...
Пуйка по ловджийскиПуйка по ловджийски
1
Бутчетата се наръсват с черен пипер и сол, пържат се в олио. Добавя се наситнен лук, запържва се, слага се бульон. Вари се 40 минути. Добавят...
Пиле по ловджийскиПиле по ловджийски
6
По желание към ястието се добавя нарязано на ситно люто чушле....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
52
44
32
21
10
Дай твоята оценка: