Gotvach.bg»Избрани Колекции»Заек в Гювеч по Ловджийски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заек по ловджийски по френска рецепта
Нарежете заека. Запържете бекона, без да добавяте мазнина, добавете месото и лука. Задушавайте до омекване на лука. Сипете виното и 280 мл вода....
Заек по ловджийскиЗаекът се одира от кожата, почиства се от вътрешностите, измива се със студена вода и се накисва за 3 до 5 часа в студена вода. След това се залива...
3
Заек в гювеч по ШуменскиВ глинен съд (гювеч) поставяме ред месо, отгоре добавяме дребно нарязания лук чесъна, нарязаните на дребно моркови, гъби, стафиди, сушени сливи, маслини...
2
Пиле по ловджийски с кисели краставички и гъбен сос
Пилето си го нарязваме на порционни парчета. В тиган запържваме бекон и го отделяме настрани.
Месото го запържваме в същата мазнина, като ако е...
Ловджийски гювечПрехвърлете го в пръстен гювеч и добавете обелените и едро нарязани картофи и ситно нарязани домати....
3
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 9
51
44
32
22
10
Дай твоята оценка: