Gotvach.bg»Избрани Колекции»Заек в Гювеч по Ловджийски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заек в Гювеч по Ловджийски

Заек в Гювеч по Ловджийски

Разгледай всички 12 избрани предложения за заек в гювеч по ловджийски в Gotvach.bg.
Свинско по ловджийски в гювечСвинско по ловджийски в гювечСвинското по ловджийски в гювеч е готово....
Заек по ловджийски по френска рецептаЗаек по ловджийски по френска рецепта
Нарежете заека. Запържете бекона, без да добавяте мазнина, добавете месото и лука. Задушавайте до омекване на лука. Сипете виното и 280 мл вода....
Заек по ловджийскиЗаек по ловджийски
3
Заекът се одира от кожата, почиства се от вътрешностите, измива се със студена вода и се накисва за 3 до 5 часа в студена вода. След това се залива...
Пиле по ловджийски с картофиПиле по ловджийски с картофи
Поднасяме със салата от зеле пиле по ловджийски с картофи....
Сос по ловджийски за месоСос по ловджийски за месо
Сосът по ловджийски за месо е готов за вашите сочни мръвки....
Телешко по ловджийски в Instant PotТелешко по ловджийски в Instant Pot
Да ви е вкусно с това телешко по ловджийски в Instant Pot....
Заек в гювеч по ШуменскиЗаек в гювеч по Шуменски
2
В глинен съд (гювеч) поставяме ред месо, отгоре добавяме дребно нарязания лук чесъна, нарязаните на дребно моркови, гъби, стафиди, сушени сливи, маслини...
Пиле по ловджийски с кисели краставички и гъбен сосПиле по ловджийски с кисели краставички и гъбен сос
Пилето си го нарязваме на порционни парчета. В тиган запържваме бекон и го отделяме настрани. Месото го запържваме в същата мазнина, като ако е...
Ловджийски гювечЛовджийски гювеч
3
Прехвърлете го в пръстен гювеч и добавете обелените и едро нарязани картофи и ситно нарязани домати....
Заек със зеленчуци в гювеч по селскиЗаек със зеленчуци в гювеч по селски
1
Заекът със зеленчуци в гювеч по селски е готов....
Пържоли по ловджийскиПържоли по ловджийски
1
Пържолите по ловджийски са готови....
Кавърма по ЛовджийскиКавърма по Ловджийски
Кавърмата по Ловджийски е готова....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 9
51
44
32
22
10
Дай твоята оценка: