Gotvach.bg»Избрани Колекции»Заешки Дроб по Ловджийски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заек по ловджийски по френска рецепта
Нарежете заека. Запържете бекона, без да добавяте мазнина, добавете месото и лука. Задушавайте до омекване на лука....
Пиле по ловджийски с кисели краставички и гъбен сос
Пилето си го нарязваме на порционни парчета. В тиган запържваме бекон и го отделяме настрани.
Месото го запържваме в същата мазнина, като ако е...
Плескавица по ловджийски
Сръбската скара е неустоима и ястието Плескавица по ловджийски само ще затвърди това....
Заек по ловджийскиЗаекът се одира от кожата, почиства се от вътрешностите, измива се със студена вода и се накисва за 3 до 5 часа в студена вода. След това се залива...
3
Пуйка по ловджийскиБутчетата се наръсват с черен пипер и сол, пържат се в олио. Добавя се наситнен лук, запържва се, слага се бульон. Вари се 40 минути.
Добавят...
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: