Gotvach.bg»Избрани Колекции»Телешко по Ловджийски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешко по Ловджийски

Телешко по Ловджийски

Прегледай всички 12 авторски предложения за телешко по ловджийски в Gotvach.bg.
Пържоли по ловджийскиПържоли по ловджийскиПържолите по ловджийски са готови....
Телешки пържоли по ловджийскиТелешки пържоли по ловджийски
Запечете пържолите на грил. Сложете оставащото масло в соса, разбъркате и сипете върху изпечените пържоли....
Телешко по ловджийски (родопска рецепта)Телешко по ловджийски (родопска рецепта)
Месото и шунката нарязвам на ситни парчета. В дълбок тиган загрявам олиото и запържвам хубаво месото, докато остане на мазнина. Прибавям лука,...
Телешко по ловджийски в Instant PotТелешко по ловджийски в Instant Pot
Да ви е вкусно с това телешко по ловджийски в Instant Pot....
Ловджийски пържолиЛовджийски пържоли
2
Изтънете пържолите с чук за месо, поръсете ги със сол и черен пипер....
Пържоли по френскиПържоли по френски
Поднасят се с охладено бяло вино и свежа салата по избор. Добър апетит! Пържолите по френски са готови....
Пържоли по гръцкиПържоли по гръцки
Сервира се, като се поставя пържола, а върху нея - част от зеленчуците и се залива със сос. Пържолите по гръцки са много вкусни....
Пържоли по плевенскиПържоли по плевенски
Може да поднесете с картофено пюре, пържени картофи и камби от туршия....
Пържоли по лиежскиПържоли по лиежски
Поднасяме ги като върху всяка пържола слагаме по едно кръгче лимон и навито руло от филе от аншоа. Като гарнитура поднасяме пържени картофи....
Пържоли по украинскиПържоли по украински
Пържолите леко се начукват и се посоляват. Потапят се в разбити яйца и след това се овалват в галета....
Пържоли по миланскиПържоли по милански
1
Оваляйте всяка телешка пържола първо в яйца, а след това в галетата и кашкавала и ги сложете да се изпържат от двете страни в сгорещеното масло....
Пържоли по шопскиПържоли по шопски
При поднасяне под и над всяка пържола се слага по малко от задушената смес....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: